Asiantuntija on osa tiimiä, joka kehittää eronneille vanhemmille suunnattua ehkäisevää työtä liiton jäsenyhdistyksissä ja verkostoissa. Tehtävään kuuluu kouluttaminen, apua eroon -portaalin kehittäminen ja ylläpito, auttamismenetelmien kehittäminen sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa.

Odotamme hakijalta korkeakoulututkintoa, sosiaali- tai terveysalan työkokemusta, kokemusta kehittävästä työotteesta ja kouluttamisesta. Sosiaalisen median osaamisen, lastenvalvojan työkokemuksen ja järjestökokemuksen katsomme eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn eron jälkeisen vanhemmuuden tuen kehittämisessä valtakunnallisessa uudistuvassa lastensuojelujärjestössä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen 30.5.2018 mennessä osoitteeseen rekry@etkl.fi tai Ensi- ja turvakotien liitto, Asemamiehenkatu 4 A, 00520 Helsinki.

Ryhmähaastattelu pidetään 8.6.2018 klo 9-10.30 sekä yksilöhaastattelut 20.6.2018 klo 13-15.

Lisätietoja: kehittämispäällikkö Jussi Pulli, puh. 040 5041673, jussi.pulli@etkl.fi