Ruoka-avun merkitys sitä tarvitseville on kasvanut entisestään koronaviruksen ja poikkeuksellisten olosuhteiden myötä. Koronakriisin aiheuttamat lomautukset ja työttömyys on ajanut lapsiperheitä taloudelliseen ahdinkoon ja avuntarve on suuri.

Me Etelä-Pohjanmaan Ensi- ja turvakotiyhdistyksellä haluamme auttaa koronakriisin koettelemia perheitä järjestämällä ruokakassi-keräyksen Suupohjan alueen lapsiperheille. Lahjoitukset toimitetaan perille apua tarvitseville yhteistyössä LLKY:n lapsiperheiden sosiaalipalveluiden kanssa.

Missä ja milloin?
Keräys toteutetaan perjantaina 21.5. klo. 14.00-16.30 välisenä aikana, Kauhajoen S-marketissa (ent. Alkon tilat).

Miten voin osallistua?
Avustuskassi voi sisältää säilyke- tai kuivaelintarvikkeita, eli sellaisia perustarvikkeita, jotka säilyvät hyvin. Kassi voi sisältää myös esimerkiksi hygieniatarvikkeita tai lahjakortin haluamallasi summalla. Voit halutessasi tuoda keräyspisteeseen avustuskassin tai jonkin yksittäisen tuotteen.

Jokainen lahjoitus, suuri tai pieni, on tärkeä, arvokas ja upea osoitus halusta auttaa. Haastamme kaikki yritykset ja yksityiset ihmiset mukaan auttamaan!

Haluamme toimia keräystä järjestäessämme vastuullisesti ja yhdistyksemme seuraa ja noudattaa koronavirukseen liittyviä viranomaisten ohjeistuksia ja rajoituksia. Aluehallintovirastojen määräykset kokoontumisrajoituksista koskevat yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia. Kokoontumisrajoitukset eivät koske ruokajakelua, koska ruoka-avussa kyse on auttamistoiminnasta.