Lahjoita joulurauhaa

Väkivaltaisessa suhteessa pelko on aina läsnä. Myös jouluaattona. 

Tänäkin jouluna yli 150 ihmistä Suomessa viettää joulunsa turvakodissa. Heistä noin puolet on lapsia. Jokainen ansaitsee viettää joulun turvassa omassa kodissaan.

Sinä voit auttaa! Vastusta väkivaltaa ja lahjoita joulurauhaa.

Lahjoittamalla autat ylläpitämään nimetöntä chatpalvelua väkivaltaa kokeneille ja tarjoamaan apua. Sinun avullasi yhä useampi pääsee turvaan. Autat työtämme lähisuhdeväkivaltaa vastaan ja annat tukea ja apua vaikeuksissa oleville: ruoka-apua, joululahjoja lapsille sekä virkistysleirejä vaikeassa tilanteessa oleville perheille.

Hae apua väkivaltaan
Lue lisää auttamistyöstämme

Jotta jokainen olisi turvassa.

Yritys, haluatko tehdä joululahjoituksen ja tilata laskun? Ota yhteyttä lahjoitukset@etkl.fi tai p. 050 476 58 22. Saat meiltä viestinnässä käytettävät joulukuvat.

Näin me autamme

Autoimme väkivaltatyön avopalveluissa vuonna 2021 yhteensä 5000 ihmistä, joista naisia oli 57 % ja lapsia 12 %. Turvakodeissa asiakkuuksia oli koko vuoden aikana noin 3500, joista naisia oli 51 % ja lapsia 44 %.

Koko liittona autoimme viime vuonna yli 23 000 apua hakevaa. Joitakin perheitä auttaa vauvan unikoulu, toisia perheväkivallan katkaiseminen. Apua on myös annettu, kun päihteet tai mielenterveyden ongelmat ovat vaarantaneet lapsen turvallisen kasvun.

Sinun avullasi voimme auttaa yhä useampaa.