Haemme kansalaistoiminnan ja viestinnän suunnittelijaa mahdollisimman pian alkavaan vakinaiseen työsuhteeseen.

Edellytämme hakijalta:
– 3-5 vuotta tehtävään soveltuvaa työkokemusta järjestötyöstä
– kykyä suunnitella, johtaa ja arvioida kansalaistoimintaa, erityisesti vertaistukea
– tietoteknisiä taitoja ja viestintäosaamista
– kehittävää ja itsenäistä työotetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– hyvää suomen kielen kirjallista taitoa
– Kaapatut Lapset ry:n arvomaailman jakamista
– valmiutta silloin tällöin liikkuvaan työhön sekä ilta- ja viikonlopputöihin

Lisäksi arvostamme:
– kokemusta verkkoauttamisesta
– kokemusta koulutussuunnittelusta ja kouluttamisesta
– kokemusta varainhankinnasta ja hakemusten laadinnasta
– ryhmänohjaustaitoja
– taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin
– kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita
– itsenäistä otetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta
– kokemusta vaikeassa elämäntilanteessa olevista asiakkaista

Työnkuvaan kuuluvat viestinnän tehtävät ovat jäsenlehden toimittaminen, jäsentiedotteiden laatiminen, sosiaalisen median sisällön tuottaminen sekä kampanjoiden suunnittelu ja toteutus.

Työ on kokoaikainen. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen TES:sin mukainen. Työnkuva  vastaa vaativuusryhmiä 5 ja 6.

Hakemukset, palkkatoive ja suosittelijoiden yhteystiedot osoitteeseen kaapatutlapsetry@gmail.com viimeistään 17.1.2018. Haastattelut ovat 27.1.2018.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Tarja Räisänen, tarja.raisanen@kaapatutlapset.fi, puh. 0442626 662 arkisin klo 12-16.

Kaapatut Lapset ry

on vuonna 1997 perustettu kansalaisjärjestö, joka tukee ja neuvoo perheitä, joita on kohdannut lapsikaappaus, joissa on lapsikaappausuhka tai kansainvälinen huoltokiista. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton, Yhden Vanhemman Perheiden Liiton, Kansalaisareenan ja Missing Children Europen jäsenjärjestö. Päärahoittajamme on Veikkaus Oy.