28.11.2020 Etelä-Suomi Tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille.

HUOM! Muutoksia koskien Kokijasta toimijaksi -viikonloppua! Järjestämme Kokijasta toimijaksi -viikonlopun lyhennettynä yhden päivän tapahtumana verkossa lauantaina 28.11.

Vuoden 2020 Kokijasta toimijaksi -päivän aiheina ovat muun muassa kokemusasiantuntijuus, vertaisuus ja muut vapaaehtoistehtävät.

Tämä tapahtuma on sinulle, jos olet kokenut lapsikaappauksen, kaappausuhkaa tai vaikeaa kansainvälistä huoltokiistaa, ja haluat hyödyntää kokemustasi merkityksellisessä vapaaehtoistyössä vaikkapa vertaistukijana, kokemusasiantuntijana tai puhelinpäivystäjänä.

Puhumassa ovat Emmi Hela ja Päivi Hietanen Ensi- ja turvakotien liitosta. Emmi kertoo kokemusasiantuntijuudesta ja Päivi yhteistyövanhemmuudesta haastavissa erotilanteissa ja sen merkityksestä lapselle.

Ohjelma:

Klo 10–12 Ohjelmaa vertaistukijoille ja vertaistukitoiminnasta kiinnostuneille
Klo 12–13 Lounas
Klo 13–15 Kokemusasiantuntijuus ja muu vapaaehtoistyö

Luentoja ja ohjelmaa voi tulla kuuntelemaan paikan päälle. Emme järjestä lastenhoitoa paikan päällä, joten jos päätät tulla ja tarvitset lastenhoidon, korvaamme kulut. Suosittelemme kuitenkin osallistumista etäyhteyksin.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella!

Huomioimme myös koronatilanteen: järjestämme ruokailun eri tiloissa, jotta turvavälien pitäminen on mahdollista. Edellytämme, että jokainen käyttää kasvomaskia koko tapahtuman ajan.

Jos sinulla on kysyttävää viikonlopusta, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto(at)kaapatutlapset.fi.