15.–15.5.2021 10 - 14 Teams

Miltä näyttää eron jälkeinen vanhemmuus monikulttuurisessa perheessä?

Vanhempien kertoman mukaan monikulttuuristen eroperheiden erityiskysymyksiä ei aina tunnisteta palveluissa eivätkä ammattilaisten käyttämät käsitteet aina tavoita monikulttuuristen perheiden elämää todellisuutta.

Nyt on mahdollisuus vaikuttaa tähän omalla panoksellamme! Tule keskustelemaan eron jälkeisestä vanhemmuudesta muiden vanhempien, Toivon Talon työntekijöiden ja Ensi- ja Turvakotien liiton Ero lapsiperheessä-työn asiantuntijan Päivi Hietasen kanssa ja auta samalla kehittämään erotyön teemoja vastaamaan monikulttuuristen ja kansainvälisten perheiden tarpeisiin.

Mitä ja milloin?

Aika: LA 15.5. klo 10 – 14
Paikka: etänä, Teams-sovelluksessa (linkki ilmoittautuneille)

Lastenhoito
Tarjoamme mahdollisuuden palkata lapsille hoitajan tapahtuman ajaksi. Ilmoitathan lastenhoidon tarpeesta ilmoittautumislomakkeella, jolloin olemme sinuun yhteydessä yksityiskohdista.

Kenelle?
Päivä on tarkoitettu monikulttuurisen tai kansainvälisen eron itse kokeneille. Voit tulla mukaan, olit sitten vertainen, vertaisuudesta kiinnostunut tai muuten halukas keskustelemaan päivän aiheesta muiden vanhempien kanssa.

Luottamuksellisuus
Keskustelua käydään luottamuksella ja myös vertaistuki on tärkeä osa päivää. Samalla kuitenkin kerrytämme tärkeää tietoa ja yhteistä ymmärrystä monikulttuuristen perheiden eron jälkeisestä elämästä ja haasteista. Tätä ymmärrystä voidaan käyttää tulevan kehittämistyön pohjana ilman, että viitataan yksittäisten perheiden kokemuksiin.

Ilmoittaudu mukaan!

Kuva: Akil Mazumder / Pexels