6.–8.8.2021

Tervetuloa Voimaantumisviikonloppuun pe 6.8. – su 8.8.2021 Itä-Suomeen. Ilmoittaudu 20.7 mennessä! Täytä ilmoittautumislomake tästä!

Voimaantumisviikonloppuun ovat tervetulleita kaikki, joilla on kokemusta lapsikaappauksesta, sen uhasta tai vaikeasta kansainvälisestä huoltokiistasta. Voimaantumisviikonloppu on tarkoitettu koko perheelle!

Voimaantumisviikonlopussa keskustelemme vanhemmuudesta eron jälkeen, kun perheessä on  ollut tai on kansainvälinen huoltokiista, lapsikaappaus tai sen uhka. Vanhempien yhteistyöstä ja jaetusta vanhemmuudesta eron jälkeen puhutaan usein – mutta mitä, jos yhteistyö syystä tai toisesta ei ole mahdollista? Mukana keskustelussa Ensi- ja Turvakotien liiton Ero lapsiperheessä -työn asiantuntija Päivi Hietanen.

Viikonlopussa pääsemme myös kokemaan luonnon voimaannuttavaa vaikutusta, kun tutustumme eläimiin lähietäisyydeltä, nautimme eväitä nuotiolla ja aistimme metsän tunnelmaa.

Mikäli ilmoittaittuneita tulee paljon ja joudumme karsimaan osallistujia, etusijalla ovet perheet, jotka eivät ole aiemmin osallistuneet voimaantumisviikonloppuun.

Peruutukset ja kustannukset.

Peruutukset tapahtumaan osallistumiseksi viimeistään keskiviikkona 21.7.2021. Voit ilmoittaa peruutuksista sähköpostilla toimisto@kaapatutlapset.fi.

Kaapatut Lapset ry: korvaa matkat julkisen liikenteen mukaan 40€ ylöspäin.

Koronarasitusta helpottaaksemme viikonloppu on perheille maksuton, edellyttäen, että he osallistuvat tarjottuun ohjelmaan.  Mikäli ilmoittautunut perhe ei osallistu ohjelmaan tai ei saavu paikalle ilman perusteltua syytä, veloitamme ilmoittajalta ilmoitettujen osuuden viikonlopun kustannuksista (sisältäen osuuden tilavuokrista, ruuista ja muista mahdollisista kustannuksista). Viime hetken peruutuksista vaadimme lääkärintodistuksen tai muun vastaavan selvityksen peruutuksen syystä. Ilmoittaja on vastuussa kaikista ilmoittamistaan henkilöistä.

Ilmoittaudu täältä!

Lisätietoja saat sähköpostitse toimisto@kaapatutlapset.fi.

Huomioithan, että  tapahtumien toteutuminen riippuu kesän koronavirustilanteesta. Seuraamme tilannetta sekä viranomaisten suosituksia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.