Olemme kehittäneet perheitä kohtaavien ammattilaisten työn tueksi Perustietoa lapsikaappauksista-verkkokurssin. Kurssi sopii myös sosiaali- ja terveysalaa opiskeleville ja perheiden kanssa toimiville vapaaehtoisille. Lisätietoa alempana.

Ajankohtaisista yhteistyökuulumisista ja lapsikaappausteemaan liittyvistä asioista saat tietoa Verkostoposti-tiedotteesta. Tiedotteen pääset tilaamaan tämän sivun alalaidasta.

Jokainen lapsikaappaus- ja kaappausuhkatilanne on yksilöllinen. Yksilöllistä neuvontaa vaativissa tilanteissa myös ammattilaiset voivat ottaa meihin yhteyttä asiakkaansa asiassa. Voimme myös pyydettäessä osallistua asiakastapaamisiin etäyhteydellä. Konsultaatiokysymyksissä ota yhteyttä neuvontapuhelimeen p. 0442626662.


Kurssilla saat perustietoa lapsikaappauksista, niiden vaikutuksista, ratkaisukeinoista sekä ennaltaehkäisystä. Kurssi on suunnattu perheitä eri tilanteissa kohtaaville ammattilaisille ja vapaaehtoisille, sekä esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa opiskeleville.

Kurssi on maksuton ja omaan tahtiin suoritettava. Kurssin suoritettuasi saat Perustietoa lapsikaappauksesta-osaamismerkin ja/tai todistuksen.

Suorittaaksesi kurssin sinun tulee ensin rekisteröityä. Rekisteröitymisen jälkeen pääset suoraan kurssin etusivulle. Saat myös sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit kirjautua omille sivuille. Omien sivujen kautta voit tarkastella edistymistäsi ja  jatkaa kurssin suorittamista, jos suoritat sen osissa. Voit kirjautua sisään myös rekisteröitymissivulta.


Verkkokurssi: Perustietoa lapsikaappauksista
Rekisteröidy koulutukseen
Omat tiedot

Tilaa Kaapatut Lapset ry:n verkostoposti!

Verkostoposti-tiedotteissa kerromme ajankohtaisista tapahtumistamme ja toiminnastamme kahdesta kolmeen kertaan vuodessa. Lisäksi saatamme lähettää muutaman kerran vuodessa yksittäisiä tapahtumatiedotteita. Tiedote on suunnattu erityisesti perheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille ja yhteistyökumppaneille, mutta myös toiminnasta kiinnostuneet voivat tilata tiedotteen. Tulevissa tiedotteissa julkaisemme myös tiivistelmiä oikeustapauksista ja perheiden tarinoista.

Lue Verkostoposti 1/2021 (PDF-tiedosto).

Voit tilata tiedotteen täyttämällä oheisen kentän. Voit perua tilauksen milloin vain ottamalla meihin yhteyttä toimisto@kaapatutlapset.fi tai painamalla tiedotteesta löytyvää painiketta.