Sinä voit auttaa lahjoittamalla!

Voit tukea toimintaamme lahjoittamalla tai olemalla kannatusjäsen! Kannatusjäsenyys maksaa 100€ vuosi (yhteys Jaana Sallinen puh 040 513 9699).

Lahjoitustilille voit maksaa haluamasi summan, joka menee lyhentämättömänä Kanta-Hämeen alueen lapsiperheiden hyväksi: FI74 4260 0010 4344 28

Lämmin kiitos lahjoituksestasi!

Rahankeräyslupa: RA/2021/1028, luvan myöntäjä Poliisihallitus.

Rahankeräyksen järjestäjä: Kanta-Hämeen perhetyö ry

Kerätyt varat käytetään lapsiperheiden auttamiseen Kanta-Hämeen alueella. Varoja
voidaan käyttää yhdistyksen eri toimintamuotojen (perhetyö, kriisityö, ero
lapsiperheessä -työ, doulatoiminta, tapaamispaikka -toiminta, vankilan perheosasto,
turvakoti) piirissä olevien lapsiperheiden ruoka- ja käyttötarvikkeiden hankintaan,
virkistystoimintaan ja muuhun vapaa-ajan toimintaan. Varat jaetaan lapsiperheille
edellä mainittuihin tarkoituksiin materiaalisina avustuksina tarveharkinnan
perusteella. Lisäksi varoja voidaan käyttää vapaaehtoisdoulatoiminnan
järjestämiseen.

Kauttamme kulkee erilaisia lahjoituksia lapsiperheille vuosittain. Olemme saaneet pienille taiteilijoille tarvikkeita, lahjakortteja vähävaraisille perheille virkistäytymiseen esim. elokuvat, leluja jne. Lahjoitukset menevät suoraan perheisiin. Mikäli pohdit materiaalista lahjoitusta niin ole yhteydessä toiminnanjohtaja-Paulaan (puh 044 743 9972) ja keskustellaan yhdessä lisää.

Lahjoitusten takana on huikeita onnenhetkiä niin lahjoittajille kuin saajille. Tässä muutama esimerkki  lahjoituksista:

Saimme lahjoituksena perhetyöhön elokuvalippuja. Perhetyön perheen lapsella oli synytymäpäiväjuhlat, pystyimme viemään 10-vuotiaan lapsen ensimmäistä kertaa elämässään ravintolaan syömään ja päälle vielä koko perheen elokuviin. Lapsi muistaa varmasti koko ikänsä tämän syntymäpäivän!

Perheessä tuli ero syksyllä. Perheen eroprosessi oli kesken ja toinen vanhemmista maksoi kahdesta kodista vuokraa ja lainan lyhennyksiä. Rahat olivat lopussa ja lapset tulossa jouluksi vanhemman luo. Saimme Auta lasta, auta perhettä-keräyksestä lahjoituksena ruoka-, hygienia- ja siivoustarvikkeita, leluja ja vaatetta. Näillä lahjoituksilla perhe sai joulun uuteenkin kotiin.

Turvakodille ostettiin lahjoituksella turvanalleja. Turvanalle tuo lohtua, jos vaikka oma unikaveri on unohtunut kotiin.