Sinä voit auttaa lahjoittamalla!

Yhdistyksen sääntöjen 4 § mukaan yhdistys voi toimintansa tukemiseksi vastaanottaa avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja, järjestää keräyksiä ja arpajaisia, harjoittaa kahvilatoimintaa, kerätä kannatusmaksuja sekä solmia ostopalvelusopimuksia kuntien ja muiden yhteisöjen kanssa.

 

RAHALLINEN LAHJOITUS

Voit tukea toimintaamme tekemällä rahalahjoituksen tilisiirtona:

Saaja: Kokkolan ensi- ja turvakoti ry
Tilinumero:
FI62 5162 0020 0807 46 OKOYFIHH

 

Rahankeräyslupatiedot

Rahankeräyslupa on myönnetty Kokkolan ensi- ja turvakoti ry:lle 27.10.2022. Y-tunnus: 1543880-6

Kerätyt varat käytetään vaikeissa ja turvattomissa oloissa elävien vauvojen, lasten ja perheiden ongelmien ehkäisemiseen ja kehityksen turvaamiseen sekä kansalais- ja vapaaehtoistoimintaan.

Rahankeräyslupa RA/2022/1507

 

MUUT LAHJOITUKSET

Vaate- tai tavaralahjoitukset

Voit halutessasi tukea toimintaamme vaate- tai tavaralahjoituksella, huomioithan, että voimme vastaanottaa vain uusia, uudenveroisia, ehjiä ja hyväkuntoisia leluja, pelejä, vaatteita, tavaroita ja tarvikkeita joko toimintamme tueksi tai eteenpäin asiakkaillemme jaettavaksi.

*Mikäli haluat lahjoittaa vaatteita tai tavaroita, ota yhteys info@kokkolanensijaturvakoti.fi. Selvitettyämme sen hetkisen tarpeen yksiköistämme, olemme Sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Muut lahjoitukset

Mikäli haluat kehittää yhteistyötä tai tehdä muun tyyppisen lahjoituksen, ota yhteyttä yhdistyksemme toiminnanjohtajaan Marita Loukiaiseen marita.loukiainen@kokkolanensijaturvakoti.fi tai 050-34 33 335