Kuopion ensikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen järjestö, joka tukee vauva- ja lapsiperheitä hyvän arjen turvaamisessa. Olemme toimineet lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukena vuodesta 1946. Teemme monipuolista alueellista ja valtakunnallista työtä tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Yhdistyksen palveluksessa on 27 työntekijää, joista 12 työskentelee ensikodissa. Ammattilaisten lisäksi työssämme on mukana joukko koulutettuja, tehtäviinsä sitoutuneita vapaaehtoisia. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestö.

Haemme ensikoti Pihlaan OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ensikoti Pihla on erikoistunut vauvalähtöiseen päihdekuntoutukseen, joka sisältää sekä vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisen että päihderiippuvuuden hoidon. Pihlassa toteutetaan yhteisökuntoutusta. Työryhmä on moniammatillinen. Pihla kuuluu valtakunnalliseen Pidä kiinni -hoitojärjestelmään, jota koordinoi Ensi- ja turvakotien liitto.

Ohjaajana toimit asiakkaiden lähityöntekijänä, osallistut yhteisökuntoutukseen, arjen tukemiseen ja tuot oman erityisosaamisesi perheiden kanssa tehtävään työhön. Työhön kuuluu myös liikkumista asiakkaiden kanssa asiointikäynneillä. Työ on kolmivuorotyötä.

Odotamme, että sinulla on kokemusta päihde-, lastensuojelu- ja/tai vauvatyöstä. Olet vahva ammattilainen ja monialainen yhteistyö sujuu hyvin. Työn kehittäminen innostaa sinua. Olet joustava ja haet ratkaisuja. Kykenet itsenäiseen työhön ja haluat sitoutua tehtävään, yhteisökuntoutukseen ja tiiviiseen moniammatilliseen työryhmätyöskentelyyn.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon amk-tasoista tai vastaavaa koulutusta. Mielenterveystyön, psykiatrisen hoito- tai kuntoutustyön osaamisen katsomme eduksi.

Tarjoamme monimuotoisen ja haasteellisen työn, toimivan työyhteisön ja mahdollisuuden oppia uudenlaista työotetta.

Tehtävään valittavan tulee esittää itseään koskeva rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja työterveyshuollon todistus soveltuvuudesta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätiedot ensikodin johtaja Kaisa Keinänen, p. 044 3697206 ke 2.12.2020 klo 12-13 ja ma 7.12.2020 klo 12-13.

Hakemukset ansioluetteloineen 9.12.2020 klo 11:00 mennessä sähköpostilla: kaisa.keinanen@kuopionensikoti.fi.