Kuopion ensikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen järjestö, joka tukee vauva- ja lapsiperheitä hyvän arjen turvaamisessa. Olemme toimineet lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukena vuodesta 1946. Teemme monipuolista työtä Kuopion ja Pohjois-Savon alueella, tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Yhdistyksen palveluksessa on 27 työntekijää. Ammattilaisten lisäksi työssämme on mukana joukko koulutettuja, tehtäviinsä sitoutuneita vapaaehtoisia. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestö.

Haemme avopalveluyksikkö Amalian moniammatillisen työryhmän täydentäjäksi SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Amalia on erikoistunut vauvalähtöiseen päihdetyöhön, joka sisältää sekä vanhemmuuden ja varhaisen vuorovaikutuksen tukemisen että päihderiippuvuuden hoidon. Työskentelemme yhteisöllisesti. Avopalveluyksikkö Amalia kuuluu valtakunnalliseen Ensi- ja turvakotien liiton Pidä kiinni -hoitojärjestelmään.

Toimit sosiaalityöntekijänä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Vastaat omalta osaltasi asiakastyön kokonaisuudesta ja prosessin sujuvuudesta sekä olet päävastuussa yhteistyöstä asiakkaiden verkostojen kanssa. Vastaat omalta osaltasi etsivän ja matalan kynnyksen työn toteuttamisesta ja palvelun verkostosuhteiden hoitamisesta. Osallistut palvelun suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen.

Edellytämme sinulta laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyyttä. Toivomme sinulta kokemusta päihde- ja lastensuojelutyöstä. Arvostamme myös kokemusta vauvaperhe-, kuntoutus- tai mielenterveystyöstä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulta sujuu työskentely sekä ryhmässä että itsenäisesti.

Tarjoamme monimuotoisen ja haasteellisen työn, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi koulutusten ja työnohjauksen avulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa avopalvelupäällikkö Tytti Lintunen, p. 044 369 7209 Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 16.6. klo 16.00 mennessä osoitteeseen tytti.lintunen@kuopionensikoti.fi