Haemme ensikoti Pihlaan OHJAAJAA määräaikaiseen sijaisuuteen. Tehtävään voidaan huomioida sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tasoisen koulutuksen käyneet tai lähihoitajan koulutuksella olevat hakijat, sekä myös sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-koulutuksen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Työ on kolmivuorotyötä, sisältäen yötyötä.

Ensikoti Pihla on ympärivuorokautisesti toimiva lastensuojeluyksikkö, jossa tarjotaan pitkäkestoista, vauvalähtöistä päihdekuntoutusta ja tukea vanhemman ja vauvan suotuisan vuorovaikutussuhteen sekä kiintymyksen muodostumiseen. Ensikoti Pihla on osa valtakunnallista Pidä kiinni-hoitojärjestelmää.

Tehtävä vaatii sitoutumista, mahdollisuutta kolmivuorotyöhön, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja ja kykyä yksin työskentelyyn. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelusta, päihdetyöstä, mielenterveystyöstä ja lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarve alkaen heti. Työn kesto noin 3-6kk. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa ma-pe ensikodin johtaja Kaisa Keinänen, puh. 044 3697 206.

Hakemus ja ansioluettelo sähköpostilla osoitteeseen kaisa.keinanen@kuopionensikoti.fi

Kuopion ensikotiyhdistys ry on yleishyödyllinen järjestö, joka tukee vauva- ja lapsiperheitä hyvän arjen turvaamisessa. Teemme monipuolista työtä Kuopion ja Pohjois-Savon alueella, tiiviissä yhteistyössä kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa. Yhdistys on Ensi- ja turvakotien liiton jäsenjärjestö.