23.1.2020 14-16 Elokuvateatteri Maxim Kauppakatu 27

Torstaina 23.1. vietämme lasten ja aikuisten yhteistä leffailtapäivää. Ota siis mukaan oma äiti, isä, ukki, mummi tai vaikkapa kummi ja tulkaa yhdessä katsomaan maailman pörröisimmän supersankarin, SUPERMARSUn seikkailua.

Varkauden Perheentalo järjestää elokuvateatteri Maximissa elokuvanäytöksen to 23.1. klo 14-16. Elokuvana esitetään koko perheen elokuva Supermarsu (S). Näytös on ilmoittautuneille maksuton. Ilmoittautuminen on sitova, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Näytökseen ilmoittaudutaan
http://bit.ly/perheentalonleffapaiva

Lapset tulevat näytökseen vastuussa olevan aikuisen kanssa. Ilmoittautumislomakkeeseen täytetään aikuisen yhteystiedot ja mukana tulevat lapset sekä heidän ikänsä. Nimi- ja yhteystiedot kerätään ja käytetään vain tämän tapahtuman järjestämistä varten ja ne hävitetään heti tilaisuuden jälkeen.

Esitys järjestetään pienten lasten ehdoilla (vrt. Vauvakino). Näytöksessä voi leikkiä lapsen kanssa, hyssytellä, syöttää ja muutenkin hoitaa lasta kenenkään siitä häiriintymättä. Teatterisalissa on elokuvan aikana himmennetyt valot ja normaalia matalampi äänenvoimakkuus. Esityksessä on väliaika.

Lisätietoja 7.1. alkaen: Varkauden Perheentalo p. 040 831 8592 tai p. 040 830 3792