Lapsen Kengissä ry edistää nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista, ja palkkaa kaksi nuorta kesäharjoitteluun Varkauden Perheentalolle. Toinen paikoista tarjotaan varkautelaiselle peruskoulunsa päättävälle 9. luokkalaisella ja toinen ”Kesäduuni OP piikkiin” -kampanjan kautta 15-17 vuotiaalle nuorelle (tutustu tästä).

Kesäharjoittelijoista toinen palkataan ajalle 13.7.-24.7.2020 ja toinen 27.7.-7.8.2020, mikäli voimassa oleva poikkeustila sen sallii.

Kesäharjoittelija osallistuu ja auttaa Perheentalon työntekijöitä päivittäisessä arjen työssä. Apuohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. leikkiä lasten kanssa, suunnitella ja ohjata yhdessä työntekijöiden kanssa leikki- ja pelituokioita. Apuohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, idearikkautta ja työhön sitoutumista. Eduksi katsomme kokemusta lasten kanssa toimimisesta tai (kerho-)ohjaamisesta.

Työaika ma-pe, 6h / pvä (yht. 30h/viikko), palkka 400€ / kahden viikon työjakso.

Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus 19.4.2020 mennessä sähköpostitse toimisto@lapsenkengissa.fi 

Kerro hakemuksessa ainakin:
• henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti
• lyhyesti itsestäsi ja miksi juuri sinut tulisi valita
• koulu tai opiskelupaikka, kielitaito
• aiempi työkokemus ja työnantajat.

Lapsen Kengissä ry:n hallinnoima Varkauden Perheentalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille Varkauden alueen lapsiperheille. Lapset tulevat Perheentalolle leikkimään aikuisensa kanssa. Keskeisiä toimintoja on avoin leikkitoiminta, ohjattu toiminta ja tapahtumat, joita Perheentalon ohjaajat koordinoivat.