Oulun ensi- ja turvakoti ry hakee yksiköihinsä keikkatyöntekijöitä. Keikkalaisia tarvitaan erityisesti yhdistyksen eri laitosyksiköihin sekä jonkin verran tapaamispaikkatoimintaan. Tarjolla on kaikenlaisia työvuoroja: aamu, -väli, -ilta – ja yövuoroja. Osa työvuoroista on yksin tehtäviä.

Turvakodit tarjoavat välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta. Palvelua tarjotaan lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille henkilöille ja perheille. Turvakodilla on kymmenen perhepaikkaa.

Ensikoti on kodinomainen lastensuojeluyksikkö, jossa on viisi perhepaikkaa. Ensikoti mahdollistaa tiiviin ympärivuorokautisen tuen, neuvonnan ja ohjauksen vauvaperheille.

Pidä kiinni -ensikoti Orvokki on viisipaikkainen päihdeongelmiin erikoistunut ympärivuorokautinen kuntoutusyhteisö raskaana oleville tai jo synnyttäneille vauvaperheille.

Tapaamispaikkatoiminta on ammatillinen palvelu, joka toteuttaa lapsen oikeutta molempiin vanhempiinsa. Tapaamispaikan tarjoamia palveluja ovat tuetut ja valvotut tapaamiset sekä valvotut vaihdot.

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Toivomme hakijoilta alempaa korkeakoulututkintoa, mutta myös lähihoitajataustaiset voivat hakea osa-aikaiseksi työntekijäksi.

Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen pia.kangas@oetk.fi.

Katso työpaikkailmoitus täältä!