Oletko huolissasi omasta tai läheisesi väkivaltaisesta käytöksestä? Mietitkö miten perheessä vallitseva uhkaava ilmapiiri vaikuttaa lapseen?

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkömme tarjoaa tukea kaikille perhe- ja lähisuhdeväkivallan sekä eron jälkeisen vainon osapuolille – väkivaltaa kokeneille, väkivallan tekijöille ja läheisille. Työskentelemme miesten, naisten ja lasten kanssa.

Toistaiseksi tarjoamme yksilö- ja parikeskusteluja etäyhteyden kautta tai puhelimitse. Vertaistukiryhmät ovat tällä hetkellä tauolla tai toteutetaan yksilöllisen tuen keinoin. Tarjoamamme apu on maksutonta ja vapaaehtoista. Voit myös halutessasi hakeutua palveluun nimettömänä.

Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö on muuttanut uusiin tiloihin. Osoite on Linnankatu 8, 90100 Oulu. Jos hakeudut palveluihimme ensimmäistä kertaa, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Lahisuhdevakivalta(at)oetk.fi
p. 040-5140400

Varjo- tukikeskus
p. 040-135 0200

Matala kynnys Lähisuhdeväkivaltatyön yksikköön voi tuntua korkealta, mutta sen ylittäminen voi olla tärkeä askel kohti väkivallan loppumista ja siitä selviytymistä. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Akuutissa tilanteessa voit olla yhteydessä tai hakeutua Oulun turvakotiin 0400-581 606.

Nettiturvakoti.fi sivuilta löydät tietoa chat- auttamisesta.