Päiväryhmä tarjoaa tukea vanhemman ja vauvan väliseen varhaiseen vuorovaikutukseen. Keskeistä on vakaan ja toimivan arjen tukeminen sekä yhteisen ilon löytäminen vauvan ja vanhemman välisessä suhteessa. Ryhmätoiminta on perheille maksutonta. Ryhmään voi hakea äiti tai isä alle 2-vuotiaan lapsen kanssa tai vauvaa odottava vanhempi. Ryhmään voivat hakea ne, joilla on perheessä alle 2-vuotias lapsi, tarvetta vauva-arjen tukeen ja jotka ovat valmiita sitoutumaan ryhmään.

Kevään 2021 haku on käynnissä ja paikkoja on auki! Hakuaika 31.1. saakka. Kevätkausi käynnistyy helmikuun alussa ja kestää 26.5. saakka.

Täytetyn hakemuksen voi toimittaa sähköpostitse vauvatalo@oetk.fi tai postitse, Vauvatalon osoite on Viestikatu 10 c 52-53, 90130 OULU. Hakemuksen saa ohjaajalta kysymällä tai Vauvatalon osiosta nettisivuiltamme. Olethan yhteydessä puhelimitse/sähköpostilla, mikäli sinulla on kysyttävää.

Ryhmä toteutuu paikan päällä Vauvatalolla koronarajoitukset huomioiden. Ryhmän ohjaamisessa noudatetaan Oulun kaupungin antamia turvallisuusmääräyksiä. Ryhmä voi toteutua osin myös etänä koronatilanteen niin vaatiessa.

Yhteystiedot: Lea Abazi, vauvatyön asiantuntija, toimintaterapeutti AMK,
p. 040-567 0581, lea.abazi@oetk.fi