26.2.2020 klo 17-19.30 Asemamiehenkatu 4, 7.krs
ILTA ON PERUTTU. Siirretään myöhempään ajankohtaan, seuraa ilmoittelua facebookissa!
Pelottomat-illat jatkuvat: Tule mukaan käyttämään sun hattutelinettä, keksimään uutta, olemaan oman elämäsi Pelle Peloton yhden illan ajan!
 
Toisessa Pelottomat-illassa pohdimme kohtaamista verkossa. Miten verkossa voidaan luoda turvallinen ilmapiiri? Miten voimme auttaa niin, että ihminen tulee aidosti kuulluksi? Voiko verkon kautta saatava apu olla yhä vaikuttavaa kuin kasvokkain? Kaipaamme konkreettisia vinkkejä keskustelun avauksiin ja siihen, mitä eri asioita voi käyttää apuna kohdatessamme ihmisiä verkossa.
 
Jos sinua kiinnostaa kohtaaminen, auttaminen ja verkkotyö olet etsimämme henkilö. Tule tekemään hyvää yhden illan ajaksi!
 
Elämässä sattuu, sykkeessä ja syrjässä. Ensi- ja turvakotien liitto on valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka pyrkii edistämään perheiden hyvää arkea hankalissakin tilanteissa.
 
Pelottomat-illat ovat Ensi- ja turvakotien liiton uusi konsepti, jossa kutsumme juuri sinut kehittämään toimintaa meidän ja muiden kanssa yhdessä.
 
Ideoimisen ohessa saadaan nauttia hyvästä ruuasta, virvokkeista ja hyvästä seurasta. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Tule sellaisena kuin olet, lämpimästi tervetuloa!