24.–25.4.2021
Ilmoittautuminen liittokokoukseen 25.4.2021 ja puheenjohtajien päivään 24.4.2021
Liittokokous 2021 järjestetään etäyhteyksin. Kokousmateriaalit, etäyhteyslinkki ja kokouksen aikana lähetettävä ja toimiva äänestyslinkki toimitetaan tässä ilmoittautumisessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Edeltävänä päivänä järjestettävään yhdistysten puheenjohtajien ja liittohallituksen neuvottelupäivään ilmoittaudutaan myös tästä. Etäyhteyslinkki ja mahdolliset materiaalit toimitetaan niin ikään tässä lomakkeessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Puheenjohtajien ja liittohallituksen neuvottelupäivän ohjelma julkaistaan maaliskuussa.
Lisätietoja tarvittaessa: järjestöpäällikkö Aki Siltaniemi, aki.siltaniemi@etkl.fi