3.12.2022 9.30-15.00 Teams

Kenelle: Jäsenyhdistyksissä toimiville vapaaehtoisille 

Hei yhdistyksen vapaaehtoinen! Tule mukaan valtakunnalliseen Vahvuudet vapaaehtoisena- verkkokoulutukseen! Vapaaehtoisten päivän kunniaksi kokoamme yhdistystemme vapaaehtoiset yhteen mielenkiintoisten aiheiden äärelle verkon kautta. Tänä vuonna koulutuksen teemoina ovat mm. resilienssi ja vahvuudet vapaaehtoistoiminnassa. Koulutuksessa tapaat muita vapaaehtoisia ympäri Suomen ja saat uusia ajatuksia vapaaehtoistoimintasi tueksi. Koulutus on tarkoitettu kaikille vapaaehtoisena Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksissä toimiville vapaaehtoistehtävästä riippumatta. 

Koulutus tapahtuu verkossa Teamsin kautta. Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella. Saat osallistumislinkin ja lisätietoja lähempänä koulutuspäivää sähköpostiisi.

Koulutus on keskusteleva ja pohdimme asioita myös pienryhmissä. Kouluttajina toimivat asiantuntijat Emmi Hela ja Milja Harju Ensi- ja turvakotien liitosta. Lisäksi vierailevana kouluttajana toimii Kaisa Vuorinen Helsingin yliopistosta. Päivän aikana saat tavata vapaaehtoisia eri puolilta Suomea Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistyksistä. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelma

9.15 Check in ja tekniikan tsekkaus
9.30 Koulutuksen yhteinen aloitus
10.00 Yleistä Ensi- ja turvakotien liiton vapaaehtoistoiminnasta
10.20 Resilienssi vapaaehtoistoiminnassa. Miten lisään omaa hyvinvointiani ja pystyvyyden tunteita arjessa? Miten voin lisätä niitä muissa ihmisissä? Asiantuntijat Milja Harju ja Emmi Hela.
10.45 Tauko
11.00 Ryhmätyöskentelyä ja rentoutushetki
12.00 Lounastauko
12.50 Miten voin vahvistaa hyvää vapaaehtoisena? Miten saan paremmin omat vahvuudet käyttöön vapaaehtoisena toimiessa? Vahvuudet vapaaehtoistoiminnassa-työpajassa innostaja, kehittäjä ja positiivisen kasvatuksen väitöskirjatutkija Kaisa Vuorinen saattelee meitä vahvuuksien maailmaan.
14.45 Päivän lopetus yhdessä
15.00 Koulutuspäivä päättyy

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen: Verkkokoulutus yhdistysten vapaaehtoisille 3.12.
Lisätietoa tietosuojasta verkkosivuiltamme.