Vantaan Turvakoti ry:n ylläpitämä Lähisuhdeväkivaltatyön yksikkö Koivula tarjoaa avopalveluja lähisuhdeväkivaltaa perheessään kohdanneille aikuisille ja lapsille. Koivulan kahdessa toimipisteessä, Koivukylässä ja Louhelassa, työskentelevässä työryhmässä on kuusi työntekijää.

Haemme kasvavaan ja kehittyvään tiimiimme haasteelliseen ja palkitsevaan työtehtävään työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Arvostamme yksilö-, pari-, tai perheterapeutin koulutusta.

Työtehtävään kuuluu väkivaltaa käyttäneiden ja kokeneiden aikuisten kanssa työskentely. Tehtävä edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn vaativassa asiakastyössä. Työtehtäviin kuuluu yksilötyön lisäksi työparityöskentely ja ryhmien vetäminen sekä vaikuttamistyö. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja järjestötyön kokemusta. Hyvät tiimityön taidot ja halukkuus aktiiviseen verkostoyhteistyöhön katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehto on soveltuva korkeakoulututkinto sekä psykoterapeutin pätevyys. Tarvittaessa otamme huomioon myös muut terapeuttikoulutukset.

Työkokemus terapia- ja lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi.
Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja hyvä englannin kielen suullinen taito.
Työn tukena on yhdistyksen ja työryhmän vankka väkivaltatyön osaaminen, ammatillinen työnohjaus ja täydennyskoulutus.

Palkkaus G28+kokemuslisät. Yksityisten sosiaalipalvelualojen TES.
Työpaikka sijaitsee Koivukylässä ja/tai Louhelassa.
Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rekisteriote ennen työn aloittamista.
Hakemuksen ja CV:n voi jättää sähköisesti 15.3.2020 klo 23:59 mennessä osoitteeseen kristiina.vaananen@vantaanturvakoti.fi. Haastatteluja järjestetään ja sopivan henkilön löytyessä toimi täytetään mahdollisesti hakuajan aukioloaikana.

https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10274641