Perheidenpaikka ry on avoinna ma-ke klo 9-12, os. Sänkinotkonkatu 6, 83500 Outokumpu. Esteetön sisäänkäynti katutasolla, vaunuparkki eteisaulassa. Kohtaamispaikalle voi tulla mukaan ohjattuun ryhmätoimintaan tai käydä vapaasti leikkimässä ja jutustelemassa kahvikupposen ääressä tai käydä vaikka vaipanvaihdolla tai lasta syöttämässä.

Lapsiperheille suunnatut avoimet päiväryhmät kokoontuvat Perheidenpaikassa. Ryhmiin voi tulla joustavalla aikataululla lasten kanssa leikkimään, virkistäytymään, tapaamaan toisia vanhempia ja vaihtamaan lapsiperhearjen kuulumisia kahvikupposen ääressä. Ryhmissä on ohjattua toimintaa, vapaaehtoisia ja vierailijoita. Teemoina käsitellään erilaisia lapsiperhearkeen ja perheen hyvinvointiin liittyviä asioita. Maanantaisin tarjoamme Outokummun kaupungin kustantamaa lounasta lapsiperheille.  Ryhmien toiminnasta ja ohjelmasta tiedotetaan Perheidenpaikan facebook-sivuilla.

Yöhoitoa järjestetään sovitusti Outokummussa, Ylämyllyllä, Polvijärvellä ja Joensuussa. Yöhoito alkaa perjantaista klo 18 ja päättyy lauantaihin klo 12:een. Yöhoito on tarkoitettu 2-10-vuotiaille lapsille. Yöhoitoa rahoittaa Pohjois-Karjalan hyvinvointialue ja se on käyttäjilleen ilmaista.

Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa ryhmätoimintaan mukaan!