Perheidenpaikka ry on avoinna ma-to klo 9-12, os. Sänkinotkonkatu 6, 83500 Outokumpu. Esteetön sisäänkäynti katutasolla, vaunuparkki eteisaulassa. Kohtaamispaikalle voi tulla mukaan ohjattuun ryhmätoimintaan tai käydä vapaasti leikkimässä ja jutustelemassa kahvikupposen ääressä tai käydä vaikka vaipanvaihdolla tai lasta syöttämässä.

Lapsiperheille suunnatut avoimet päiväryhmät kokoontuvat Perheidenpaikassa. Ryhmiin voi tulla joustavalla aikataululla lasten kanssa leikkimään, virkistäytymään, tapaamaan toisia vanhempia ja vaihtamaan lapsiperhearjen kuulumisia kahvikupposen ääressä. Ryhmissä on ohjattua toimintaa, vapaaehtoisia ja vierailijoita, tarjoilua sekä soppapäiviä. Teemoina käsitellään erilaisia lapsiperhearkeen ja perheen hyvinvointiin liittyviä asioita. Ryhmien toiminnasta ja ohjelmasta tiedotetaan Perheidenpaikan facebook-sivuilla.

Yöhoitoa järjestetään sovitusti Outokummussa, Ylämyllyllä, Polvijärvellä ja Heinävedellä. Yöhoito alkaa perjantaista klo 18 ja päättyy lauantaihin klo 12:een. Yöhoito on tarkoitettu 2-10-vuotiaille lapsille. Yöhoitoa rahoittaa Pohjois-Karjalan hyvinvointialue ja se on käyttäjilleen ilmaista. Yöhoitoon voi pyytää myös sosiaalitoimen maksusitoumusta. Kyselyt ja ilmoittautuminen 050 470 3150

Lämpimästi ja rohkeasti tervetuloa ryhmätoimintaan mukaan!