Järjestimme marraskuussa Varkauden Perheentalolla yhteistyössä Savonian sosionomi-opiskelijoiden kanssa Perheraadin. Perheraati on tilaisuus, jossa niin lapsilla kuin aikuisillakin on mahdollisuus antaa palautetta ja kertoa oma mielipiteensä Varkauden Perheentalon toiminnasta. Tärkeimpänä tässä haluamme nostaa lapsiperheiden osallisuuden vahvistamisen ja aidon toimintaan vaikuttamisen mahdollisuuden. Meille Perheentalon työntekijöille Perheraati ja palautekyselyt toimivat työmme kehittämisen työkaluna. Pyrimme vastaamaan palautteista nousseisiin toiveisiin mahdollisimman hyvin.

Tämän kertaisessa Perheraadissa ryhmä opiskelijoita haastatteli Perheentalon kävijöitä. Haastattelussa kartoitettiin mikä saa perheet käymään Perheentalolla? Millaisissa asioissa olemme onnistuneet? Kuinka sinua ja perhettäsi on huomioitu Perheentalolla?

Vastaukset ilahduttavat meitä Perheentalolaisia kovasti. Teidän kävijöiden mielestä olemme onnistuneet vastaamaan hyvin teidän tarpeisiinne ja toiveisiinne. Olemme onnistuneet luomaan Perheentalolle lämpimän ja kaikille avoimen ilmapiirin, jossa jokainen kävijä tulee kohdatuksi.

Lapsille löytyy monipuolista tekemistä – erilaisia leikkipaikkoja ja leluja, eri-ikäisiä leikkijöitä huomioiden. Perheentalo tarjoaa laadukasta ohjattua toimintaa ja reilusti avointa leikkiä. Perheentalolla ystävystytään ja tavataan muita lapsiperheitä – saadaan vertaistukea.

Ohessa yhteenveto opiskelijoiden tekemien haastattelujen tuloksista. Perheentalon työntekijät kiittävät kaikkia Perheraatiin osallistuneita!

Yhteenveto Varkauden Perheentalon Perheraadista

Mitä ajatuksia sinulle heräsi? Haluaisitko antaa vielä palautetta tai esittää omia toiveita Perheentalon toimintaan? Alla olevan linkin kautta pääset vastaamaan Perheentalon kävijäkyselyyn, ja pääset suoraan vaikuttamaan toimintamme kehittämiseen. Kiitos yhteistyöstä! <3 https://bit.ly/perheentalonkävijäkysely2021

Kirjoittaja: Johanna Rastas

Koordinaattori-ohjaaja Varkauden Perheentalolla