Kivisydan_teksti3Haluatko tuoda iloa lapsiperheille arjen pienillä teoilla, joilla on suuri merkitys?

Sinulla on mahdollisuus osallistua Varkauden Perheentalon iloiseen toimintaan!

Varkauden Perheentalolla pääset vaikuttamaan myönteisesti kymmenien lapsiperheiden elämään tekemällä tärkeää työtä vapaaehtoisena. Voit esimerkiksi leikkiä lasten kanssa, lukea kirjoja, toimia perhekahvilan vetäjänä tai kerhojen sekä ryhmien ohjaajana. Voit myös halutessasi keittää kahvia, seurustella vanhempien kanssa tai osallistua järjestyksen ylläpitoon.

Erityisessä asemassa Perheentalolla on vertaistoiminta. Oletko lapsiperheen vanhempi tai läheinen, joka tuntee vetoa koota ystäviä ja muita paikallisia lapsiperheitä yhteen? Vertaisryhmät antavat parhaillaan niin jaettuja ilon ja onnen hetkiä kuin myös apua ja tukea arjen haasteisiin.

Voit itse määritellä aikasi vapaaehtoistyöhön ja osallistua toimintaan silloin kuin sinulle parhaiten sopii. Osallistuminen voi olla kertaluontoista, satunnaista tai säännöllistä. Vapaaehtoisena saat iloa, merkityksellisen vapaaehtoistehtävän, vaikutusmahdollisuuksia ja mukavan porukan johon kuulua ja jossa toimia. Kaikenikäiset vapaaehtoiset ovat merkityksellisiä.

Meillä vapaaehtoisena ei tarvitse valmiiksi osata kaikkea. Halu auttaa, positiivinen asenne ja iloinen mieli vievät pitkälle. Vapaaehtoisena toimimiseen saat meiltä koulutusta ja tukea.

Mikäli vapaaehtoistoiminta herätti mielenkiintosi, voit ottaa yhteyttä milloin vain!

Johanna Rastas, 040-831 8592 / johanna.rastas@lapsenkengissa.fi

Johanna Purhonen, 040-830 3792 / johanna.purhonen@lapsenkengissa.fi


Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittautua mukaan Varkauden Perheentalon vapaaehtoistoimintaan. Täytä ja lähetä lomake huolella, olemme sinuun pian yhteydessä.

Vapaaehtoiseksi Varkauden Perheentalolle
(Annettuja tietoja käytetään Varkauden Perheentalon vapaaehtoistyöstä tiedottamiseen. Tiedot ovat salassapidettäviä ja tallennetaan Ensi- ja turvakotien liiton ylläpitämään Sofia-asiakastietojärjestelmään. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.)
Voit valita useita vaihtoehtoja
Voit valita useita vaihtoehtoja