Varkauden Perheentalo etsii tilaa toiminnalleen.

Varkauden Perheentalon työntekijät Johanna Rastas ja Johanna Purhonen aloittivat työnsä Lapsen Kengissä ry:ssä huhtikuun alussa. Ensi työkseen he pääsivät etsimään sopivaa tilaa Perheentalo toiminnalle.

”Tärkeimpänä kriteerinä pidämme saavutettavuutta eli sitä, että kävijöiden on helppo tulla Perheentalolle.” Johanna Purhonen mainitsee ja jatkaa ”Lisäksi tarvitsemme verrattain paljon tilaa erilaisten toimintojen ja myös toiminnan kehittämisen kannalta.”

Perheentalon tiloilta vaaditaan riittävää tilaa avoimelle leikkitoiminnalle ja erilaisia ryhmä- ja leikkihuonetiloja. ”Ja tietenkin työskentelytilat meille työntekijöille. Plussaa olisi, jos tilassa olisi valmiina jonkinlainen keittiönurkkaus kahvila- ja kokkailutoiminnalle.” sanoo Johanna Rastas.

Muutamista sopivista tiloista Perheentalon työntekijät ovat jo käyneet neuvotteluja. ”Olemme toiveikkaita, että pääsisimme julkisesti kertomaan piankin tulevan Perheentalon sijainnista, mutta vielä on selvitettäviä asioita edessä.” kertovat Purhonen ja Rastas.