Olemme jälleen mukana Kesäduuni OP:n piikkiin-kampanjassa, ja palkkaamme kaksi nuorta kesätöihin Varkauden Perheentalolle. Katso alta rekryilmoitus ja hae paikkaa heti! Tai viimeistään 14.4. mennessä. 🙂

Lapsen Kengissä ry edistää nuorten työllistymistä ja työelämään tutustumista. Haemme nyt kahta  nuorta kesätyöhön Varkauden Perheentalolle ”Kesäduuni OP piikkiin” -kampanjan kautta 15-17 vuotiaalle nuorelle (tutustu tästä).

Kesätyöjakso on kaksi viikkoa ajalla 5.6.-4.8.2023. Tarkempi ajankohta sovitaan valitun nuoren kanssa erikseen.

Kesätyöntekijä osallistuu ja auttaa Perheentalon työntekijöitä päivittäisessä arjen työssä. Apuohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. leikkiä lasten kanssa, suunnitella ja ohjata yhdessä työntekijöiden kanssa leikki- ja pelituokioita. Apuohjaajalta toivomme iloista elämänasennetta, vastuullisuutta, idearikkautta ja työhön sitoutumista. Eduksi katsomme kokemusta lasten kanssa toimimisesta tai (kerho-)ohjaamisesta.

Työaika ma-pe, 6h / pvä (yht. 30h/viikko), palkka 400€ / kahden viikon työjakso.

Lähetä vapaamuotoinen kesätyöhakemus pe 14.4.2023 mennessä sähköpostitse johanna.rastas@lapsenkengissa.fi 

Kerro hakemuksessa ainakin:

• henkilötiedot ja yhteystiedot; nimi, syntymäaika, osoite, puhelin, sähköposti

• lyhyesti itsestäsi ja miksi juuri sinut tulisi valita

• koulu tai opiskelupaikka

• harrastukset

• voit laittaa toiveen kesätyön ajankohdasta, kesä- tai heinäkuulle.

• aiempi työkokemus ja työnantajat.

Lapsen Kengissä ry:n hallinnoima Varkauden Perheentalo on matalan kynnyksen kohtaamispaikka kaikille Varkauden alueen lapsiperheille. Lapset tulevat Perheentalolle leikkimään aikuisensa kanssa. Keskeisiä toimintoja on avoin leikkitoiminta, ohjattu toiminta ja tapahtumat, joita Perheentalon ohjaajat koordinoivat.