Oho! Valokuvauspäivän suosio yllätti totaalisesta. Maanantain kuvausajat varattiin hetkessä. 🙂
 
Saimme sovittua HannaK:n kanssa lisää kuvausaikoja tiistaille 10.11. klo 12-14. Nyt voit siis varata ajan myös tiistaille. Jos ajanvarauskalenterissa ei näy varattavia aikoja, se tarkoittaa, että kaikki ajat ovat menneet.
****
 
Nyt onkin siis tärkeää perua varattu aika, jos et pääsekään paikalle. Näin saamme vapautettua ajan sellaiselle, joka nyt ei ole ehtinyt kuvausaikaa varata. Ja vapautuvia aikoja kannattaa tuolta varauskalenterista seurata. 🙂

Kävijät ovat toivoneet lasten ”kerho”kuvausta ja mehän Perheentalolla teemme toiveista totta!

Saimme yhteistyöhön alan ammattilaisen – Hanna Korhosen HannaKPhotosta. Hanna tulee toteuttamaan Perheentalolle lasten kuvauspäivän maanantaina 9.11.2020 klo 9:30 alkaen.

Nyt on siis ainutlaatuinen tilaisuus saada ammattitaidolla otettu kuva omasta lapsesta talvisessa maisemassa tai vaikkapa tilata ylelliset Fine Art -joulukortit isovanhemmille ja sukulaisille.

Kuvausaika (15 min / lapsi) varataan ennakkoon sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä. Katso lisää mainoksesta ja varaa oma kuvausaika vello.fi/hannakphoto (lue myös kuvausohjeet mm. sisaruskuvista aikavarausjärjestelmästä.)