Haemme nyt

Varkauden Perheentalolle ohjaajaa tuntityöntekijäksi

Perheentaloissa toteutetaan matalan kynnyksen ja varhaisen tuen mukaista, lapsiperheiden hyvinvointia ja osallisuutta tukevaa toimintaa. Perheentalot ovat useiden toimijoiden verkostomaisia yhteisötaloja, jotka tavoittavat monimuotoisia perheitä. Perheentalot edistävät lapsiperheiden arjen sujumista ja vanhempien jaksamista sekä perheiden kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lasten osallisuutta. Perheentalotoiminnan arvoperusteina ovat matala kynnys tai kynnyksettömyys, esteettömyys, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus, lapsilähtöisyys, osallisuus ja lapsen oikeusperustaisuus. Lisätietoja toiminnasta www.lapsenkengissa.fi/perheentalo

Tehtävä on määräaikainen alkaen 1.9.2020. Mikäli rahoitus toteutuu suunnitellusti, työsuhde kestää 31.12.2021 saakka. Työaika on 48 h / kk ajalla 1.9.-31.12.2020 (n. 12 h / viikko). Ja 32 h /kk ajalla 1.1.2021-31.12.2021 (n. 8h / viikko).

Ohjaaja osallistuu Perheentalon toiminnan järjestämiseen, ohjaa avointa toimintaa, kohtaa monimuotoiset perheet ja lapset ja huolehtii Perheentalon arjen sujuvuudesta. Työaika n. 8h / viikko.

Lisäksi ajalla 1.9.-31.12.2020 ohjaaja työskentelee päivystäjänä Ensi- ja turvakotien liiton valtakunnallisessa verkkochatissa 6 tuntia / viikko. Chat-auttamisen kokemus tässä eduksi, mutta ei välttämätön. Chat-auttamisen sisältöihin ja työhön perehdytetään.

Edellytämme ohjaajan tehtäviin soveltuvaa sosiaali-, terveys- ja/tai kasvatusalan koulutusta sekä kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä. Eduksi katsomme kokemuksen erityislapsiperheistä, vammaistyöstä, vapaaehtoistoiminnasta ja / tai järjestötyöstä.
Arvostamme aktiivista, joustavaa, innovatiivista sekä lapsilähtöistä työotetta ja itsenäisen työn taitoja. Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat välttämättömiä.

Tarjoamme innostavan ja monipuolisen työkentän yhteisötalossa, näköalapaikan varhaisen tuen kehittämiseen ja mahdollisuuden olla luomassa arjen hyvinvointia lapsille ja perheille.

Palkka on 15 € / h. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on pääosin ilta- ja lauantaityötä. Työaikoihin voi myös itse vaikuttaa.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002)

Lisätietoja Varkauden Perheentalon koordinaattori-ohjaajalta Johanna Rastaalta arkisin 14.7. saakka klo 12-15 välillä puh. 040 831 8592. 15.7. alkaen ohjaaja Johanna Purhoselta klo 12-15 välillä puh. 040 830 3792

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi 31.7. mennessä toimisto@lapsenkengissa.fi