11.6.2020 17-18 Verkossa https://us02web.zoom.us/j/3124401863

Askarrellaan yhdessä tarinan kautta hauskat sirkushatut. Sirkustelua on hyvänmielen työpaja, jossa huomioidaan lasten erityistarpeet. Työpaja sopii kaikille!
Työpaja striimataan Zoom-sovelluksen välityksellä. Livestriimaus on kertaluontoinen eikä sitä tallenneta. Kesto noin 1 h.
https://us02web.zoom.us/j/3124401863

https://vekara-varkaus.fi/event/sirkustelua-toiminnallinen-taidepaja/

Askartelua varten tarvitset:
värikkäitä paperiarkkeja
liimapuikon
sakset
kuminauhaa
värikynät
glitterliimaa

Sirkusväeltä kolmelta puuttuu hattu ja ilman hattua ei pääse estradille, niin sanoo tirehtööri, josta ei parane pahaa sanoa.

Autetaan Nuorallatanssija Esmeralda Butterflyta, hän on Ihanista ihanin, parrakas ja kaunis nuorallatanssija, höyhenen kevyt, pieni ja hento. Hän nuoralla tanssii kuin sudenkorento, päivän perho kultasiipi, unelmien keiju ja auta armias, hänhän on parrakas.

Hattu valmistetaan myös Leijonankesyttäjä Hurja Adolfille, jonka leijona Hurja Armas on ylväs ja arvokas, koko sirkuksen kuningas.

Iloisen hatun tarvitsee myös pelle Kalle, joka aina kompastuu, toikkaroi ja kompuroi ja lopulta lentää pläsilleen, itkeä tihrustaa ja meitä kaikkia sydämellisesti naurattaa.

****

Vekara-Varkaus on ilahduttanut lapsia ja perheitä jo 25 kesänä monipuolisena festivaalina.

Varaa aikaa vekaraviikolla 8.-14.6. koko perheen yhteisiin taidehetkiin, luonnon tarkkailuun vinkkien mukaan ja seikkailuhenkisiin ulkoiluhetkiin. Tarjolla on esityksiä videoituna ja suorina lähetyksinä, vlogeja eläinten arjesta, seikkailuja, tiedetehtäviä ym.

Erityistä tukea tarvitseville lapsille Vekara-Varkaus tarjoaa mm. Arkiympäristön aarteita, tukiviitotun satutuokion Kana lähtee kaupungille ja Sirkustelua-taidetuokion. Osallistuminen on maksutonta.

ARKIYMPÄRISTÖN AARTEET – Tutustumista lähiympäristöösi
https://vekara-varkaus.fi/event/arkiympariston-aarteet/

KANA LÄHTEE KAUPUNGILLE – Tukiviitottu satutuokio
https://vekara-varkaus.fi/event/kana-lahtee-kaupungille-satutuokio/

SIRKUSTELUA – Toiminnallinen taidepaja
https://vekara-varkaus.fi/event/sirkustelua-toiminnallinen-taidepaja/

Festivaalin kaikki tapahtumat: https://vekara-varkaus.fi/