Koronavirusepidemia sulki myös Varkauden Perheentalon ovet, mutta avasi Varkauden etäPErheentalon. Vaikka emme voi fyysisesti tavata toisiamme, emme anna henkisen yhteisöllisyyden ja yhteyden olla tavoittamattomissa.

Olemme luoneet Facebookiin Varkauden etäPerheentalo –ryhmän, johon kutsummekin kaikki Perheentalon kävijät, niin uudet kuin ”vanhatkin”. Haluamme näin tarjota lapsiperheille mahdollisuuden osallistua toimintaamme etäPerheentalon muodossa. Suljetussa ryhmässämme voimme vaihtaa kuulumisia ja jakaa arjen iloja ja taakkoja.

Aloitamme maaliskuun viimeisellä viikolla viikoittaiset etäkerhot, tiistain Babytreffit sekä torstain Perhekerho. Kerhot kokoontuvat vuorovaikutuksellisessa livetilassa klo 14-15. Kutsulinkki kuhunkin kokoontumiseen jaetaan etäPerheentalon ryhmässä tai pyydetään sitä Perheentalon työntekijöiltä esimerkiksi messengerin kautta.

Tuotamme lasten iloksi erilaista katsottavaa ja tekemistä verkon kautta ja jaamme ne Lapsen Kengissä yhdistyksen nettisivuilla sekä Perheentalon facebookissa. Julkaisemme joka maanantai viikkohaasteen, jossa mietimme yhteistä tekemistä koko perheelle.

Tule mukaan!