Väkivaltatyö on tarkoitettu niille, jotka haluavat lopettaa väkivallan käytön lähisuhteessaan ja tarvitsevat tukea oman kriisinsä selvittämisessä.

Väkivaltatyöntekijältä saa:

-Kriisiapua, perheväkivaltatilanteessa sen kaikki osapuolet tarvitsevat apua.
-Terapeuttista keskusteluapua kahden kesken tai ryhmässä
-Neuvontaa ja ohjausta

Väkivaltatyöntekijä

Lotta Silventoinen

lotta.silventoinen@ek-perhetyo.fi

040 765 4953

Vertaisryhmä Vahvat naiset

Jos koet tai olet kokenut lähisuhteessasi väkivaltaa tule 17.11 alkavaan naisille suunnattuun vertaistukiryhmään. Tapaamme Pormestarinkatu 6 B, 4krs klo 18-20.

Ryhmää vetää kokemusasiantuntija. Ryhmä on avoin eikä vaadi ennakkoon ilmoittautumista.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä ole minuun rohkeasti yhteydessä p. 040 765 4953 tai lotta.silventoinen@ek-perhetyo.fi

CHAT -KESKUSTELUJEN AIHEENA ON VÄKIVALTA TAI SEN UHKA PERHEESSÄ TAI LÄHEISISSÄ IHMISSUHTEISSA

Valtakunnallisessa chatissa voit keskustella kahden kesken väkivaltatyön ammattilaisten kanssa: kysyä heiltä esimerkiksi perhe- ja lähisuhdeväkivallasta, omasta tilanteestasi, avun saamisesta tai läheistesi tilanteesta. Autamme väkivallan kaikkia osapuolia, väkivallan kokijoita ja tekijöitä, väkivallalle altistuneita sekä huolestuneita läheisiä.

Löydät chatin sivun oikeasta alareunasta.

Chatin aukioloajat:

arkisin klo 12.00-18.00

lauantaisin 14.00-17.00

Lasten ja nuorten oma chat arkipäivisin klo 15-18.

Keskustelut käydään pääasiallisesti nimettömänä. Anonyymius koskee sekä yhteydenottajaa että päivystäjää. Palvelun tarjoaja ei selvitä yhteydenottajan henkilöllisyyttä.

Päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia. Keskustelut käydään luottamuksellisesti yhteydenottajan ja päivystäjän kesken. Ilmoitusvelvollisuutta vaativissa tilanteissa noudatetaan Suomen lakia.

Päivystäjällä on aikaa yhteydenottajalle. Yhteydenottaja ja hänen asiansa ovat keskustelun keskiössä. Yhteydenottaja tulee kuulluksi ja kohdatuksi.

Verkkoauttaminen on yleishyödyllistä toimintaa, eikä palvelun tarjoaja saa siitä taloudellista hyötyä. Kulut yhteydenottajalle aiheutuvat ainoastaan yhteyden muodostamisesta palveluun.