Kivisydan_teksti3Haluatko tuoda iloa vauvoille, lapsille ja vanhemmille? Haluatko olla mukana toimimassa turvallisen lapsuuden ja elämän puolesta?

Vanhempi on väsynyt, sinä leikit lapsen kanssa, että hän voi hengähtää. Yhdistys tarvitsee apua varainhankintaan, sinä tulet mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan kampanjaa. Tulevaa äitiä pelottaa synnytys, sinä kuuntelet ja kuljet vierellä. Vanhemman pitää päästä asioille, sinä otat vauvan syliin ja hän nukahtaa siihen tyytyväisenä. Lapsi kaipaa miestä kaverikseen ja sinä tulet jakamaan arkeasi hänen kanssaan.

Tällaisia asioita meidän vapaaehtoiset tekevät. Kuulostaako hyvältä? Ilmoittaudu mukaan meidän huikeaan vapaaehtoisjoukkoon!

Vapaaehtoiset ovat meille tärkeitä yhdistyksen arjessa. Voit osallistua omien aikataulujesi mukaan, silloin kun itsellesi parhaiten sopii. Vapaaehtoisena saat iloa, merkityksellisen vapaaehtoistehtävän, vaikutusmahdollisuuksia ja mukavan porukan johon kuulua ja jossa toimia.

Yhdistyksemme kehitysvammaisten palvelukodissa voit ulkoilla asukkaiden kanssa tai vaikka lukea päivän lehtiä ja tehdä naisille kampauksia. Voit tuoda lemmikkisi käymään ja tuottaa näin iloa asukkaillemme. Keskiviikkoisin meillä kokoontuu vapaaehtoisten käsityö- ja askarteluryhmä, jossa tehdään erilaisia tuotteita myytäväksi meidän palvelukodissa sekä paikallisissa joulumyyjäisissä.

Meillä vapaaehtoisena ei tarvitse valmiiksi osata kaikkea. Halu auttaa, positiivinen asenne ja iloinen mieli vievät pitkälle. Vapaaehtoisena toimimiseen saat meiltä koulutusta ja tukea. Toki jos sinulla on osaamista, jota haluaisit hyödyntää vapaaehtoistyössä (kirjoittaminen, valokuvaus, remonttitaidot, ryhmien ohjaaminen), otamme ideoita mielellämme vastaan.

Yhteydenotot:

toiminnanjohtaja Mallu Koskinen, marja-leena.koskinen@vkletu.fi, 040 485 9730

kansalaistoiminnan koordinaattori Ulla Leinonen, ulla.leinonen@vkletu.fi, 0400 400 115 (Palvelukoti Vuokko)