Lahjoita – Tuet työtämme lapsiperheiden hyväksi!

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen, tasapainoiseen ja hyvään arkeen. Kuopion ensikotiyhdistys tukee vauva- ja lapsiperheitä hyvän arjen turvaamisessa.

Kuopion ensikotiyhdistys ottaa vastaan uusia vauvanvaatteita ja leluja. Lahjoitettujen käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden lajittelu, peseminen ja jakelu sitoo henkilökunnan aikaa ja on pois muusta työstä.
Kiitämme lahjoituksista, joilla autetaan alueen lapsiperheitä ja lisätään toimitilojemme viihtyvyyttä. Esimerkiksi yrityksiltä saadut sisustusmateriaalit ja -tavarat ovat olleet tärkeä osa kodinomaisen tunnelman rakentamista.

Rahalahjoitukset käytämme asiakastilojen viihtyvyyden lisäämiseen ja kunnostamiseen, asiakkaiden ja vapaaehtoisten virkistäytymistoimintaan sekä yhdistyksen toimintaan liittyvään vaikuttamis- ja kehittämistyöhön. Antamasi lahjoitus käytetään siellä, missä tukeasi tällä hetkellä tarvitaan eniten.

Jos haluat tehdä lahjoituksen ensikotiyhdistykselle, niin ota yhteyttä:
Vauvan- ja lastentarvikkeet: Ensikoti Pihla, p. 044 3697 203

Muut lahjoitukset: Tytti Lintunen
p. 044 3697 209
tytti.lintunen@kuopionensikoti.fi

Rahalahjoituksen voit tehdä verkkopankissa tai tilisiirrolla yhdistyksen tilille: FI06 1745 3000 2888 13, NDEAFIHH
Merkitse viitteeksi ”Lahjoitus Kuopion ensikotiyhdistykselle”.

Tekemällä lahjoituksen Kuopion ensikotiyhdistys ry:lle autat meitä auttamaan kaikkein pienimpiä.

Lämmin kiitos tuestasi!


 

Poliisihallitus on myöntänyt Kuopion ensikotiyhdistys ry:lle rahankeräysluvan alkaen 12.8.2022. Luvan numero: RA/2022/1139.

Luvassa myönnetty varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään lasten ja perheiden auttamiseen ja vanhemmuuden tukemiseen sekä näihin tähtäävien toimien suunnitteluun ja kehittämiseen. Varoilla voidaan maksaa yhdistyksen eri toimintamuotojen (vaativa vauvatyö, erotyö, lähisuhdeväkivaltatyö, päihdetyö, vapaaehtoistyö, kansalaistoiminta) piirissä olevien lapsiperheiden kuntoutustoiminnan kustannuksia, retki-, leiri- ja tapahtumakustannuksia sekä lelu-, vaate- ja kodintarvikekustannuksia. Varoja voidaan käyttää myös asiakastilojen kunnostamiseen. Lisäksi varoja voidaan käyttää viestinnän toteutukseen, kehittämiseen ja materiaalin tuottamiseen sekä yhdistyksen henkilöstön osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen.