Luotain-turvallisuuden tukikeskus palvelee Kanta-Hämeen asukkaita

Pari- ja lähisuhdeväkivallan kriisityöntekijät tarjoavat tukea perhe- ja lähisuhdeväkivallan aiheuttaman tilanteen ratkaisemiseen ja kriisistä selviytymiseen. Luotaimesta voi saada apua esimerkiksi turvakotijakson jälkeen. Luotaimeen voi tulla käsittelemään lähisuhteisiin liittyviä väkivaltakysymyksiä myös silloin, kun ei halua, tarvitse tai voi mennä turvakotiin.

Luotaimen tarjoama tuki on tarkoitettu perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneille, väkivaltaa käyttäneille tai sen käyttöä pelkääville ja sille altistuneille tai kokeneille lapsille. Palveluihin ovat tervetulleita kaikki ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Luotaimen toiminta on ajanvaraukseen perustuvaa väkivaltatyön ammattilaisten yksilötyötä asiakkaan kanssa, ohjattuja vertaisryhmiä (aikuisille, lapsille, väkivallan kokijoille tai tekijöille) tai parityötä ja vanhemmuustyötä. Ensisijaista on väkivallan loppuminen sekä väkivaltaa kokeneen ja sen todistajina olleiden lasten turvallisuus.

Luotaimen tarjoama tuki ja palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia. Luotaimen toiminnassa on sitouduttu noudattamaan Ensi- ja turvakotien liiton väkivaltatyön laatukriteereitä ja palvelulupaustaOsaamme auttaa väkivallan kaikkia osapuolia. Lupaamme turvallisen, maksuttoman ja nopeasti käynnistyvän palvelun, jonne voit tulla nimettömästi.

Ota yhteyttä

Luotain-turvallisuuden tukikeskus

Raatihuoneenkatu 21 B, 13100 HÄMEENLINNA

Anne Imppola
Kriisityöntekijä, lapset ja nuoret
Päivi Salmén
Reetta Pitkänen
Kriisityöntekijä, lapset ja nuoret
Simo Torkkola
Tuija Muurinen
Avopalveluiden lähijohtaja