17.3.2020 klo 13.00 tilanteessa pidämme toistaiseksi auki toimintaamme.

Turvakoti on auki normaalisti koronaohjeet huomioiden. Mikäli sinulla on koronakaranteeni/eristys ja tarvitset turvakotia niin saat meiltä ohjeen kuinka toimia. Apua on saatavilla, ota yhteyttä nollalinjalle tai turvakotiin puhelimitse!

Kriisityö lapsiperheen erotilanteessa ja lähisuhdeväkivaltatilanteessa palvelee pääosin erilaisten teknisten apuvälineiden avulla. Lisäksi henkilökohtaisiin tapaamisiin on rajoitettu mahdollisuus, jos olet terve etkä ole matkaillut kahteen viikkoon ulkomailla. Yhteystiedot sivulta saat Päivin, Simon ja Leenan yhteystiedot.

Eron ensiapu palvelee puhelimen välityksellä. Saat eroon nopeaa kriisiapua koronatilanteesta huolimatta. Ajanvaraus normaalisti.

Perhetyö auttaa lapsiperheitä toistaiseksi, kunhan perheessä kaikki ovat terveenä eivätkä ole matkailleet kahteen viikkoon ulkomailla. Perhetyön osalta selvitämme Hämeenlinnan kaupungin kanssa sairastuneiden perheiden etäauttamisen mahdollisuuksia. Tarvittaessa ole yhteydessä omaan sosiaalityöntekijääsi tai omaan perhetyöntekijääsi.

Vankilan perheosastolla noudatamme vankiloidemme ohjeita. Toimimme perheosaston perheiden kanssa tuttuun tapaan erilaiset koronaohjeet huomioiden. Vierailuja ei perheosastolle sallita korona-aikana.

Tapaamispaikka Poukamassa jokaista tapaamista ennen pyrimme varmistamaan, että tapaaminen on turvallista järjestää terveydellisistä syistä (ei sairastuneita eikä matkoja kahteen viikkoon ulkomaille). Perheiden on noudatettava Poukamassa saamiaan ohjeita. Riskitilanteessa tapaamiset siirretään myöhempään ajankohtaan tai perutaan esim sairastapauksissa. Saat lisätietoa Poukamasta. Puheluissa on aamuisin ruuhkaa, joten kannattaa laittaa vaikka viesti, niin Poukamasta ollaan yhteydessä.

Pyrimme lisäämään yhdessä Ensi- ja turvakotien liiton muiden toimijoiden kanssa erilaisia chat-palveluitamme. Lisäksi olemme mukana Janakkalan virtuaalisen perhekeskuksen toiminnassa.