Hae ohjaajaksi tapaamispaikka Poukamaan!

Haemme monipuolisesta ja haastavasta työstä kiinnostunutta työntekijää Kanta-Hämeen perhetyön Tapaamispaikka Poukamaan ohjaajan määräaikaiseen työsuhteeseen. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, yhteisöllinen ja asiakaslähtöinen.

Tapaamispaikka Poukama antaa mahdollisuuden lapsen ja hänestä erossa asuvan vanhemman tapaamiseen turvallisessa, kodinomaisessa ja valvotussa ympäristössä. Tapaamispaikkatoiminta toteuttaa lapsen oikeutta molempiin vanhempiinsa. Sen tavoitteena on tukea lapsen ja etävanhemman suhteen syntymistä ja kehittymistä sekä vahvistaa vanhemmuutta. Työtä tehdään lapsen näkökulmasta ja toiminnassa keskeistä on lapsilähtöisyys ja lapsen osallisuus.

Haemme ohjaajaa, jolla on AMK-tasoisen sosiaalialan koulutus sekä vähintään 2 vuoden kokemus lastensuojelusta. Toivomme sinulta löytyvän kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja halua edistää lasten turvallisuutta ja osallisuutta sekä olla osa kansalaisjärjestötoimintaa. Palkkaus yksityisen sosiaalialan TES mukaan palkkaluokassa G25 (2620,92e-2941,70e)

Katsomme eduksi työskentelyn eroperheiden, haavoittuvassa asemassa olevien lasten kanssa sekä tietämyksen tapaamispaikkatoiminnasta. Kokemus päihde- ja mielenterveys työstä myös tärkeää. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Lue lisää ja laita hakemus tulemaan viimeistään 22.11:

https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/01073d8b-444e-49bc-8825-00936f3370fb/fi