Haemme monipuolisesta ja haastavasta työstä kiinnostunutta työntekijää Tapaamispaikka Poukamaan. Haku on auki 22.4.2022 klo 16 saakka.

Tapaamispaikka Poukama antaa mahdollisuuden lapsen ja hänestä erossa asuvan vanhemman tapaamiseen turvallisessa, kodinomaisessa ja valvotussa ympäristössä. Tapaamispaikkatoiminta toteuttaa lapsen oikeutta molempiin vanhempiinsa. Sen tavoitteena on tukea lapsen ja etävanhemman suhteen syntymistä ja kehittymistä sekä vahvistaa vanhemmuutta. Työtä tehdään lapsen näkökulmasta ja toiminnassa keskeistä on lapsilähtöisyys ja lapsen osallisuus.

Haemme ohjaajaa, jolla on AMK-tasoisen sosiaalialan koulutus sekä vähintään 2 vuoden kokemus lastensuojelusta.

Toivomme sinulta löytyvän kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja halua edistää lasten turvallisuutta ja osallisuutta sekä olla osa kansalaisjärjestöä.

Katsomme eduksi jos sinulla on työkokemusta tapaamispaikkatyöstä ja huoltoriita asioista sekä päihde- ja mielenterveysosaamista.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikostaustaote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, lähijohtajan ja tiimin vahvan tuen työlle, säännöllisen työnohjauksen, autonomisen työvuorosuunnittelun ja hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Lisäksi sinulla on käytössäsi laajat työterveyspalvelut, Smartum etu, kuukausittainen työhyvinvointia tukeva tyhy-toiminta ja tapaturmavakuutus vapaa-ajalle.

Sinua odotetaan muuttamaan tarinaa! Laita hakemus tulemaan jo tänään.

Lue lisää: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11335507?searchPhrase=Kanta-H%C3%A4meen%20perhety%C3%B6&&&announced=0&leasing=0&&&&english=false&sort=1