Jokainen vuosi tuo aina uutta tullessaan niin myös vuosi 2018.

Paula Arbelin siirtyy meillä koko avopuolen esimieheksi. Jaana Wikgren jatkaa perheosaston esimiehenä. Kevään aikana rekrytoimme turvakodin johtajan. Hallinnossa jatkavat tuttuun tapaan taloussihteeri Jaana Sallinen ja toiminnanjohtaja Sini Stolt.

Paulan tehtäviin kuuluu vuonna 2018: perhetyön tilaukset, ammatillisten tukihenkilöiden tilaukset, vanhempi vankilan portilla-hankkeen esimiehisyys, tapaamispaikka Poukaman esimiehisyys sekä perheväkivallan kriisityöntekijöiden esimiehisyys. Lisäksi Paula vastaa ero lapsiperheessä-erotyöstä, voikukista ja doulatoiminnasta. Ihan yksin Paulan ei tätä kaikkea tarvitse tehdä vaan työssä on 10 ammattilaista vakituisemmin ja lisäksi 8 tuntityöntekijää.

Jaana Wikgrenin kanssa perheosastolla työtä tekee 7 työntekijää säännöllisesti ja tukena vielä 7 tuntityöntekijää. Perheosastolla raskausajan työskentely on lähtenyt hyvin käyntiin.

Turvakodin henkilöstön rekrytoinnista moni onkin jo kysellyt. Tavoitteena on, että johtajaksi valittava sosiaalityöntekijän tehtävä on haussa viikot 7-8. Ohjaajia valitaan sosiaali- ja terveydenhuolto alan alemmalla korkeakoulututkinnolla sekä opistotutkinnolla. Haku ohjaajien tehtäviin on suunnilleen viikoilla 10-11.