Haluatko tehdä merkityksellistä työtä vauvaperheiden kanssa, tukea vanhemmuutta ja edistää vauvojen hyvinvointia? Meillä olisi työ juuri Sinulle!

Haemme OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen yhdistyksen avopalveluihin.

Kuopion Ensikotiyhdistyksen avopalveluissa työskennellään vauvaperheiden vanhemmuuden tuen, eroauttamisen, lähisuhdeväkivaltatyön, matalankynnyksen päihdetyön sekä vertaistuen ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Tarjoamme asiakkaille maksutonta matalan kynnyksen tukea. Jalkaudumme eri puolille Pohjois-Savoa.

Yhdistys hakee ohjaajaa vanhemmuutta tukevaan matalan kynnyksen työhön, jossa painopisteinä ovat uniohjaus ja Baby Blues -toiminta. Uniohjausta tarjotaan perheille, joilla esiintyy vauvan tai alle 4-vuotiaan lapsen unihaasteita ja siitä johtuvaa uupumusoireilua. Lisäksi osallistumme valtakunnalliseen unichat-ohjaukseen. Uniohjaustyötä tehdään myös kumppanijärjestöjen toimipaikoissa. Baby Blues tarjoaa matalankynnyksen tukea ja ohjausta perheille, jossa koetaan odotusaikana tai vauvan syntymän jälkeen alavireisyyttä, uupumusta tai masennusta. Toiminnan tavoitteita ovat vanhemman toipuminen, vauvan ja vanhemman vuorovaikutuksen tukeminen, vanhemmuuden tukeminen, perheen voimavarojen löytäminen ja tarvittaessa uuden rytmin löytäminen vauvalle ja perheelle.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä valtakunnallisen työmuodon puitteissa. Ohjaaja on osa avopalveluiden tiimiä.

Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveydenhuollon alan AMK-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta.

Odotamme, että sinulla on työkokemusta vauvaperheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta ryhmien ohjaamisesta. Toivomme sinulta rohkeaa ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Jalkautuvan työn vuoksi mahdollisuus oman auton käyttöön on eduksi.

Työ on määräaikainen vuoden 2020 loppuun, mutta voi jatkua sen jälkeenkin. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa avopalvelupäällikkö Tytti Lintunen, puh. 0443697209

Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen tytti.lintunen@kuopionensikoti.fi