Haemme OHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen yhdistyksen avopalveluihin painopisteenä kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinointi.

Kuopion Ensikotiyhdistyksen avopalveluissa työskennellään vauvaperheiden vanhemmuuden tuen, eroauttamisen, lähisuhdeväkivaltatyön, matalankynnyksen päihdetyön sekä vertaistuen ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Tarjoamme asiakkaalle maksutonta matalan kynnyksen tukea. Jalkaudumme eri puolille Pohjois-Savoa.

Yhdistys hakee ohjaajaa vanhemmuutta tukevaan matalan kynnyksen työhön, jossa painopisteinä ovat kansalaistoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinointi.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu vapaehtoistoiminnan koordinointi ja kehittäminen. Vapaaehtoistyön toimintamuotoina yhdistyksessämme ovat vapaaehtoisdoulatoiminta, mieskaveritoiminta, lastenhoito- ja tukihenkilötoiminta sekä erovertaistoiminta.  Ohjaaja vastaa avoimen perhekahvilan ammatillisesta ohjauksesta ja koordinoinnista.  Lisäksi tehtäviin kuuluu verkosto- ja vaikuttamistyö. Työntekijä toimii erilaisissa verkostoissa sekä koordinoi yhdistyksen kansalaistoiminnan työryhmän toimintaa. Työntekijä on osa tiimiä, joka vastaa tämän tehtävän lisäksi yhdistyksen baby blues-, uniohjaus- ja eroauttamistyöstä.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn, mukavan ja joustavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä valtakunnallisen työmuodon puitteissa. Ohjaaja on osa avopalveluiden tiimiä.

Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveydenhuollon alan AMK-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta. Odotamme, että sinulla työkokemusta lapsiperheiden kanssa työskentelystä. Arvostamme kokemusta ryhmien ohjaamisesta, verkostoissa toimimisesta sekä vauvatyöstä. Toivomme sinulta rohkeaa ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ on määräaikainen 31.7.2021 saakka. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja antaa avopalvelupäällikkö Tytti Lintunen, puh. 0443697209

Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla osoitteeseen tytti.lintunen@kuopionensikoti.fi