Haemme OHJAAJAA yhdistyksen avopalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yhdistyksen avopalveluissa työskennellään vauvaperheiden vanhemmuuden tuen, eroauttamisen, lähisuhdeväkivaltatyön, matalankynnyksen päihdetyön sekä vertaistuen ja vapaaehtoistoiminnan parissa. Tarjoamme asiakkaalle maksutonta matalan kynnyksen tukea. Jalkaudumme eri puolille Pohjois-Savoa.

Ohjaajana sinun erityisenä vastuuna on eroauttaminen, mutta tehtävään voi kuulua myös muuta avopalveluihin kuuluvaa työtä. Olet osa avopalveluiden tiimiä. Kehität, suunnittelet ja toteutat yhdistyksen eroauttamistyötä. Rekrytoit, koulutat ja ohjaat vapaaehtoisia erotukihenkilöitä ja -vertaisia yhdessä kansalaistoiminnan ohjaajan kanssa. Toteutat yksilöllistä tukea, työskentelet Apua eroon-chatissa ja järjestät lasten eroryhmätoimintaa. Teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa, ja edistät eroauttamisen verkoston toimintaa. Tiedotat vastuualueesi toiminnasta. Tehtävä on uusi, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn muotoutumiseen.

Odotamme, että sinulla on jo useamman vuoden työkokemus. Arvostamme myös kokemusta eroauttamisesta ja ryhmien ohjauksesta. Olemassa olevat verkostot ja järjestötyön kokemuksen katsomme eduksesi. Olet rohkea ja luova. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät, ja sometat sujuvasti.
Edellytämme sinulta sosiaali- tai terveysalan AMK-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta.

Tarjoamme monipuolisen työn, mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi koulutusten ja työnohjauksen avulla. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Toimintaa rahoittaa STEA. Ohjaajan paikka täytetään 1.3. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa avopalvelupäällikkö Tytti Lintunen, p. 044 369 7209. Lähetä hakemuksesi ja cv:si viimeistään 16.2. osoitteeseen tytti.lintunen@kuopionensikoti.fi