Eduskunnassa päätetään juuri nyt perheitä koskevista leikkauksista esimerkiksi asumistukeen. Kansanedustajilla on varsin hyvin tiedossa leikkausten tulevat vaikutukset ja se että ne osuvat pienituloisimpiin perheisiin, ja yhden vanhemman perheet on mainittu erityisesti. Hallitus vetoaa työllisyyden paranemiseen ja siihen, että taloutta pitää tasapainottaa.

Tämä ei ole reilua eikä järkevää: Yksinhuoltajaperheen pienestä pussista lähtee useita satasia kuussa, jos nyt leikataan se mitä on suunniteltu, verohelpotuksia tulee pienituloiselle vain vähän, eikä lapsilisän korotus paikkaa sitä, mikä asumistuesta lähtee. 

Yksinhuoltajienkin lasten pitäisi saada hyvä, taloudellisesti turvallinen lapsuus.

Nyt on viime hetki vaikuttaa päättäjiin! Vieraile Pienperheyhdistyksen kampanjasivulla ja lähetä kansanedustajille sähköpostia asumistuen leikkauksen vaikutuksista perheesi elämään.

1) Kirjoita oma sähköpostiviesti. Kampanjasivulla on mallikirje ja faktoja, joita voit käyttää apuna.

2) Lähetä viesti mahdollisimman monelle kansanedustajalle. Kampanjasivuilla on lista hallituspuolueiden edustajista, joita juuri nyt kannattaa lähestyä. Voit halutessasi lähettää viestin myös jollekin muulle kansanedustajalle. 

Osallistu kampanjaan | Pienperheyhdistys ry