Toisiamme sekä
Valon voimaa!

Meillä Päiväryhmä Peukaloisessa on tänäkin syksynä ollut monikulttuurista rikkautta. Pakistanissa vietetään Valon juhlaa – Happy Diwalia 7.11. Diwalin suora käännös tarkoittaa valon ja lamppujen juhlaa. Se symboloi hyvyyden voittoa pahuudesta. Niinpä mekin päiväryhmässä vietimme valon juhlaa..

Kuluneen syksyn aikana päiväryhmässä äidit ovat etsineet omaa sisäistä voimaansa ja minuuttaan. Ryhmän naiset ovat vahvistuneet vanhemmuuden taidoissa sekä äitinä olemisessa. Kuluneen syksyn aikana äidit ovat etsineet, selkeyttäneet, jäsentäneet ja löytäneet omia vahvuuksiaan erilaisin ja monipuolisin menetelmin, vertaistuen voimalla.

Äitien tuotos luovan kirjoittamisen menetelmällä syntyi teemalla
Valon voima!

” Täydellinen prinsessa näki kauniin perhosen lämpimässä auringossa.

Hän sai siitä energiaa ja iloa. Hän ajatteli äitiyden ja elämän olevan mahtavaa ja suurenmoista. On hyvä olla, kun on usko, toivo ja rakkaus.”

3X päiväryhmän äiti

Vauvat, valovoimaiset pienet ihmiset olivat juhlassa kukin omalla tavallaan, iloisina ja hyväntuulisina. Juhlan vietto päätettiin yhteisellä lauluhetkellä –Tuki, tuiki tähtönen, Twinkle, twinkle little star, How I wonder what you are..

Blogikirjoitus: vauvaperhetyöntekijä Niina Neuvonen