Vantaan turvakotiyhdistykselle jokainen jäsen on arvokas.

Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto.
Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa vaikeissa elämäntilanteissa eläviä perheitä. Liittymällä jäseneksi tuet työtämme väkivallattomien lähisuhteiden puolesta. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Yhdistyksen jäsenenä

  • saat neljä kertaa vuodessa sähköisen Ensi- ja turvakotien liiton Enska-jäsenlehden postitettuna sähköpostiisi
  • tiedotamme sinulle yhdistyksen ajankohtaisista asioista jäsenkirjeellä
  • halutessasi voit osallistua yhdistyksen toimintaan
  • olet aina tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan

Ota yhteyttä:

sonja.saikkonen@vantaanturvakoti.fi
p. 050 314 6347

Lue uusin Enska:

enskalehti.fi

Jäsenmaksu vahvistetaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsenmaksun suuruus on tällä hetkellä 20 € / vuosi. Opiskelijoiden ja eläkeläisten jäsenmaksu on 15 € / vuosi. Yhdistys voi tarvittaessa tarkistaa asianmukaisen ja voimassaolevan todistuksen alennusryhmään kuulumisesta.

Yritykset, yhdistykset tai muut organisaatiot voivat liittyä yhteisöjäseniksi. Yhteisöjäsen voi tukea toimintaa haluamallaan summalla, kuitenkin vähintään 60€:lla / vuosi.

Hae jäseneksi

Jäsenhakemus

Lähetettyäsi hakemuksen otamme sinuun yhteyttä.

Tiedotamme uutiskirjeessä yhdistyksen ajankohtaisista asioista. Uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa.

Vahvistan yllä olevat tiedot oikeiksi. Lähettämällä lomakkeen hyväksyn yhdistyksen säännöt, ja että lomakkeella antamani tiedot rekisteröidään Vantaan turvakoti ry:n ja yhdistyksen kattojärjestön Ensi- ja turvakotien liiton (ETKL) keskitettyyn jäsenrekisteriin (ks. jäsenrekisterin tietosuojaseloste). ETKL postittaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Enska-lehden rekisteriin ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Voin halutessani kieltää lehden postituksen milloin tahansa ilmoittamalla siitä Vantaan turvakoti ry:n yhteyshenkilölle. Ks. myös uutiskirjeen tietosuojaseloste.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.