6.2.2024 16.30-18.00 Ensi- ja turvakotien liitto ry, Asemapäällikönkatu 12 B, 4 krs, 00520 Helsinki

Kenelle: Kaikille testamenttilahjoittamisesta kiinnostuneille

Tapahtuman kuvaus:

Lämpimästi tervetuloa Ensi- ja turvakotien liiton (ETKL) järjestämään testamenttilahjoittamisen iltaan tiistaina 6.2. kello 16.30­­­­­ –18.00.

Tapahtuman aikana varatuomari Piia Jeremejeff käy testamenttaamiseen ja edunvalvontavaltuutuksen tekemiseen liittyviä asioita läpi sekä perintöverotusta. Tämän lisäksi osallistujilla on mahdollisuus esittää testamenttilahjoittamiseen ja Elämän tärkeimpiin asiakirjoihin liittyviä kysymyksiä.

Tapahtuma järjestetään Ensi- ja turvakotien liiton toimipisteessä Pasilassa osoitteessa
Asemapäällikönkatu 12 B, 4. kerros, Helsinki.

Voit osallistua tapahtumaan myös Teamsilla etäyhteydellä. Mikäli haluat osallistua etäyhteydellä, kirjoita ennakkoaihekenttään ”osallistun etänä”. Lähetämme linkin etänä osallistuville tapahtumapäivän aamuna.

Testamentti-illan ohjelma

Tervetulosanat Sari Laaksonen, kehitysjohtaja, Ensi- ja turvakotien liitto
Elämäsi tärkeimmät asiakirjat, varatuomari, Piia Jeremejeff

Piia Jeremejeff käy puheenvuoron aikana edunvalvontavaltakirjaan, testamenttiin sekä testamenttilahjoittamiseen ja perintöverotukseen liittyviä asioita läpi.

Kysymyksiä ja keskustelua
Loppupuheenvuoro

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ja pientä syötävää.

Pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan etukäteen viimeistään tiistaina 31.1.2024.

Jäikö kysyttävää? Varainhankintapäällikkömme Henna-Riikka Myrskylä vastaa mielellään tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä henna-riikka.myrskyla@etkl.fi tai puhelimitse 050 574 3586.

Juridisissa kysymyksissä tai testamenttilahjoittamisessa sinua auttaa varatuomari Piia Jeremejeff piia.jeremejeff@saastopankki.fi tai puhelimitse 040 350 4100.

Testamentti-ilta
Lisätietoa tietosuojasta verkkosivuiltamme.