Heinäkuussa kirjoitimme blogiin toiveestamme saada rahoitus Seinäjoelle perustettavalle turvakodille. Työ tuotti tulosta ja viime viikolla saimme iloisia uutisia: musta aukko Etelä-Pohjanmaalta poistuu ja alue saa ensimmäisen turvakotinsa!

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos – THL myönsi rahoituksen neljän uuden turvakodin perustamiseksi. Turvakodit tulevat Seinäjoelle, Tampereelle, Espooseen ja Hämeenlinnaan. Seinäjoen turvakotiin tulee 7 perhepaikkaa. Toiminta Seinäjoella käynnistyy kevään aikana, kunhan tilat saadaan remontoitua ja henkilökunta rekrytoitua. Kannattaa seurata vuoden vaihteen tienoilla ilmoittelua, jos työ uudessa yksikössä kiinnostaa.

Turvakoti tulee yhdistyksemme uudeksi toiminnaksi, täydentämään palvelutarjontaamme, eikä sen avaaminen vaikuta suoranaisesti muuhun toimintaamme. Toimistomme pysyy Kauhajoella ja palvelut ennallaan eli edelleen saat meiltä apua mm. erokriiseissä, lähisuhdeväkivaltatilanteissa ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa. Ota ihmeessä yhteyttä, jos siltä tuntuu!