Haemme ohjaajaa Etelä-Pohjanmaan Ensi- ja turvakotiyhdistys ry:n Seinäjoella toimivaan 7-perhepaikkaiseen turvakotiin vuosilomien ajaksi 1.5.-31.8.2022 tuntityöntekijöitä. Ohjaajan työ on kolmivuorotyötä.

Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista sekä akuuttiin tilanteeseen liittyvää psykososiaalista tukea, neuvontaa ja ohjausta. Turvakotipalvelut on tarkoitettu perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeville henkilöille.

Edellytämme ohjaajalta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä valmiuksia toimia haastavissa tilanteissa.

Turvakodin tuki- ja ohjaustyön sijaisena ja tuntityöntekijä omaat sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinnon (817/2015, 559/1994, 598/2015) tai muun sosiaalialalle soveltuvan tutkinnon. Huomioimme myös jos olet opiskelemassa tutkintoa. Arvostamme työkokemusta perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kohdanneiden kanssa tehtävästä työstä. Etelä-Pohjanmaan viranomaisverkostojen tuntemus ja kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaus ja työaika määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valittavan on on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä ensiapukoulutusta ja hygieniapassia.

Hakemukset ja CV osoitetaan sekä lisätietoja antaa vastaava sosiaalityöntekijä Taina Virsula, p. 046 922 2422, taina.virsula@enstu.fi