Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys on jäsenmäärältään yksi suurimmista kansalaisjärjestöistä toimialueellaan. Yhdistykseemme kuuluu eri-ikäisiä sekä koulutus- että ammattitaustaltaan monenlaisia ihmisiä. Osa jäsenistä on kannatusjäseniä ja osa aktiivisina toimijoina vapaaehtoistoiminnassa. Meillä on myös 5 yhteisöjäsentä.

Tue toimintaamme.

Yhdistyksemme toiminnalle on ominaista hyvä yhteishenki, toinen toistensa kunnioittaminen ja hyväksyminen. Vaikka niukat taloudelliset puitteet joskus rajoittavatkin suunnitelmien toteuttamista, pääsee luovuudella ja tekemisen meiningillä monien esteiden ohi! Vaalimme yhdistyksemme arvokkaita perinteitä, mutta samalla olemme avoimia uusille ideoille.

Jäsenenä tuet työtämme vauvaperheiden auttajana, mahdollistat avun perheväkivallan keskellä eläville sekä tuet lapsiperheitä vanhempien erotessa. Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa ja annat toivoa vaikeuksien keskellä eläville.

Jäsenenä:

saat neljä kertaa vuodessa Enska-jäsenlehden kotiisi
halutessasi voit osallistua yhdistyksen toimintaan
otat kantaa lähelläsi asuvien lapsiperheiden avun saannin puolesta, sillä yhdessä olemme enemmän!
olet aina tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan.
Yhdistyksessämme on jäseniä n 350 ja kaikki uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Yhdistys kuuluu Ensi- ja turvakotien liittoon, jonka jäsenyhdistyksissä on noin 3000 henkilöjäsentä ja 80 yhteisöjäsentä.

Jäsenmaksumme on 20€ vuodessa. Yhdistyksen johtokunta hyväksyy uudet jäsenet kuukausittaisessa kokouksessaan.

Tutustu toimintaamme myös:

https://www.facebook.com/kymenlaaksonensijaturvakoti/
https://www.instagram.com/kymenlaaksonensijaturvakotiyhdistys

Tule mukaan muuttamaan tarinaa meidän kanssamme!

Kerro myös kaverille jäsenyydestä ja postaa someen #muutatarinaa että olet liittynyt jäseneksi.