Kymenlaakson Ensi- ja turvakotiyhdistys on jäsenmäärältään yksi suurimmista kansalaisjärjestöistä toimialueellaan. Yhdistykseemme kuuluu eri-ikäisiä sekä koulutus- että ammattitaustaltaan monenlaisia ihmisiä. Osa jäsenistä on kannatusjäseniä ja osa aktiivisina toimijoina vapaaehtoistoiminnassa. Meillä voit olla myös yhteisöjäsen yrityksenne tai yhteisönne kanssa.

Tue toimintaamme.

Yhdistyksemme toiminnalle on ominaista hyvä yhteishenki, toinen toistensa kunnioittaminen ja hyväksyminen. Vaikka niukat taloudelliset puitteet joskus rajoittavatkin suunnitelmien toteuttamista, pääsee luovuudella ja tekemisen meiningillä monien esteiden ohi! Vaalimme yhdistyksemme arvokkaita perinteitä, mutta samalla olemme avoimia uusille ideoille.

Jäsenenä tuet työtämme vauvaperheiden auttajana, mahdollistat avun perheväkivallan keskellä eläville sekä tuet lapsiperheitä vanhempien erotessa. Sinun jäsenyytesi on vahva kannanotto. Se kertoo, että haluat olla mukana auttamassa ja annat toivoa vaikeuksien keskellä eläville.

Yhteisöjäsenenä saatte mahdollisuuden profiloitua lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäjinä Kymenlaaksossa. Halutessanne yhteisöjäsenorganisaatiot saavat näkyvyyttä muun muassa jäsenviestinnässämme ja verkkosivuillamme. Yhteisöjäsenenä teillä on samat jäsenedut käytössänne kuin henkilöjäsenilläkin.

Jäsenedut:

  • saat neljä kertaa vuodessa sähköisen Enska-jäsenlehden sähköpostiisi
  • halutessasi voit osallistua yhdistyksen toimintaan
  • otat kantaa lähelläsi asuvien lapsiperheiden avun saannin puolesta, sillä yhdessä olemme enemmän!
  • olet aina tervetullut mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Yhdistyksessämme on jäseniä n 350 ja kaikki uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita. Yhdistys kuuluu Ensi- ja turvakotien liittoon, jonka jäsenyhdistyksissä on noin 3000 henkilöjäsentä ja 80 yhteisöjäsentä.

Henkilöjäsenmaksumme on 20€ ja yhteisöjäsenmaksumme 50€ vuodessa. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet kuukausittaisessa kokouksessaan.

Tutustu toimintaamme myös:

https://www.facebook.com/kymenlaaksonensijaturvakoti/
https://www.instagram.com/kymenlaaksonensijaturvakotiyhdistys

Tule mukaan muuttamaan tarinaa meidän kanssamme!

Kerro myös kaverille jäsenyydestä ja postaa someen #muutatarinaa että olet liittynyt jäseneksi.