Tue toimintaamme

Yhdistystämme voi tukea monella eri tavalla. Helpoin tapa on liittyä jäseneksi. 20 euron vuosimaksulla liityt joukkoomme auttamaan haavoittavassa asemassa olevien lapsiperheiden elämää.

Rahalahjoitukset voitte osoittaa lahjoitustilillemme: FI63 1069 3000 2340 96 viitteellä 90379.

Kotkan ja Kouvolan Prismoissa sekä Kotkan Citymarketissa on pullonpalautusautomaattien vieressä lahjoitus- postilaatikot pullonpalautuskuiteille. Pienistäkin lahjoituksista saamme kerättyä varoja, jotka käytämme lyhentämättömänä  Kymenlaaksolaisten lapsiperheiden hyväksi. Otamme myös vastaan lastenvaatteita ja -tarvikkeita sekä leikkikaluja.

Kun sinulla on lahjoitettavaa asiakasperheillemme, ota yhteyttä yhdistyksen toimistonhoitajaan p. 044 744 0330 tai toimisto@kletu.fi

 

Rahankeräyslupa 2020/1475
Lupa voimassa 20.11.2020 alkaen toistaiseksi

Yhdistyksen toimintaa vuonna 2022 lahjoituksin tukeneet:

LähiTapiola Vellamo
Sjöman Helsingin Nosturit Oy
Insinööritoimisto Ville Länsimies
Lions Club Kotka/Keisarinna
Kotkan Pelastakaa lapset ry
Ensi- ja turvakotien liitto
LC-17 – Kotka
Pyhän Andreaksen delegaatio
Peter Kaseva

Rahankeräysluvan alaista varain keruuta toteutettiin perinteisesti pullonpalautuskuittien keräämisellä Kotkan ja Kouvolan prismoissa sekä Kotkan Citymarketissa.  Yhdistys sai lisäksi lahjoituksia (mm. vauvantarvikkeita, villasukkia, vaatteita) monilta yksityishenkilöiltä sekä yhteisöiltä edelleen toimitettavaksi niitä tarvitseville ihmisille.